UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Ajax İddaa Tahmini 13.09.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. Maçında Liverpool evinde, Ajax’ı konuk edecek. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşma EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Liverpool ve Ajax arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Liverpool kazanır 1.55, beraberlik 4.88, Ajax kazanır ise 5.54 olarak açıklanmış. 

Liverpool Mağlup Oldu

Liverpool’da işler pek yolunda gitmiyor. Premier Lig’de sezona kötü başlayan Jurgen Klopp’un öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nde de grubun ilk maçında ağır bir mağlubiyet yaşadı. Napoli deplasmanına konuk olan Liverpool, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Kağıt üzerinde grubun en güçlü takımı olarak gösterilen Liverpool, grubun 2. maçında ise Anfield’da Ajax’ı konuk edecek. Geçtiğimiz hafta sonu İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in vefatı sebebiyle Premier Lig’de maç oynanmadığını da belirtelim. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Jordan Henderson, Naby Keita, Curtis Jones ve Diogo Jota’nın sakatlıkları devam ediyor.

Ajax Rahat Kazandı

Ajax, Şampiyonlar Ligi’ne farklı bir galibiyet ile başladı. Grubun ilk maçında Rangers’ı konuk eden Hollanda ekibi, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Maçın başından sonuna dek üstün bir oyun ortaya koyan Alfred Schreuder’in öğrencileri haklı bir galibiyet elde etti. Hollanda Eredevisie’de ise üst üste galibiyetlerini sürdüren Ajax, geçtiğimiz hafta sonu Heerenveen karşısında 5-0 kazandı ve liderliğini sürdürdü. 6 hafta sonunda 18 puan toplayan Ajax, en yakın takipçisi Feyenoord’un 2 puan önünde. Şampiyonlar Ligi A Grubunda 2. maçına çıkacak olan Ajax, Liverpool’a konuk olacak. Maç öncesinde Ajax’da Owen Wijndal’ın sakatlığı devam ediyor.

Liverpool – Ajax Maç Bilgileri

Liverpool – Ajax Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Jordan Henderson, Naby Keita, Curtis Jones ve Diogo Jota’nın sakatlıkları devam ediyor. Ajax’da Owen Wijndal’ın sakatlığı devam ediyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, Luis Diaz, Roberto Firmino, Mohamed Salah

Ajax'ın ilk 11’i Belli mi?

Ajax’ın muhtemel kadrosu: Remko Pasveer, Jurrien Timber, Calvin Bassey, Edson Alvarez, Devyne Rensch, Daley Blind, Davy Klaassen, Dusan Tadic, Steven Berghuis, Steven Bergwijn, Brian Brobbey

İddaa Tahmini

Liverpool, grubun ilk maçında Napoli deplasmanında şok bir mağlubiyet yaşadı. Rakibine 4-1 kaybettiler ve Şampiyonlar Ligi’ne puansız başladılar. Premier Lig’de de sezona kötü bir başlangıç yapan Liverpool’un sadece 2 galibiyeti var. Anfield’da bu hafta Ajax’ı konuk edecekler. Liverpool’dan reaksiyon bekliyorum. Jurgen Klopp’un ekibi taraftarı önünde kazanır ve moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, Anfield’da hata yapmadı. 89. dakikada Matip’in kafa golüyle 2-1 kazanan Liverpooi gruptaki ilk galibiyetini elde etti.