UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Borussia Dortmund İddaa Tahmini 14.09.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. Maçında, Manchester City ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 22.00’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Manchester City bugün Borussia Dortmund karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Manchester City galibiyetine 1.20, beraberlik tercihine 7.47, Borussia Dortmund galibiyetine 15.35 oran veriyor. 

Manchester City Lider Konumda

Manchester City, geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de maç oynamadı. İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in ölümü sebebiyle İngiltere’de maçlar ertelenmişti. Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta içi Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecekler. Grubun ilk maçında Sevilla’yı deplasmanda 4-0 mağlup eden Pep Guardiola’nın öğrencileri, liderliği elinde bulunduruyor. Premier Lig’de de iyi sonuçlar alıyorlar ve lider Arsenal’ın sadece 1 puan gerisindeler. Borussia Dortmund maçı öncesinde Manchester City’de savunmadan Aymeric Laporte’un sakatlığı devam ediyor.

Borussia Dortmund’in İşi Zor

Borussia Dortmund, geçtiğimiz hafta sonu Bundesliga’da beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Leipzig deplasmanına konuk olan Edin Terzic’in öğrencileri, rakibine 3-0 kaybetti. Özellikle savunmada hiç güven vermiyorlar. Şampiyonlar Ligi’nde ise grubun ilk maçında Signal İduna Park’da konuk ettikleri Kopenhag’ı 3 golle geçerek 3 puanı kapmışlardı. Etihad’da ise bu kez işleri çok zor olacak. Maç öncesinde Borussia Dortmund’da Mateu Morey, Jamie Bynoe Gittens, Mahmoud Dahoud ve Gregor Kobel’in sakatlıkları var.

Manchester City – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Manchester United – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de savunmadan Aymeric Laporte’un sakatlığı devam ediyor. Borussia Dortmund’da Mateu Morey, Jamie Bynoe Gittens, Mahmoud Dahoud ve Gregor Kobel’in sakatlıkları var.

Manchester City'nin11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland

Borussia Dortmund'un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Thomas Meuiner, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Marius Wolf, Raphael Guerreiro, Salih Özcan, Marco Reus, Julian Brandt, Jude Bellingham, Anthony Modeste,

İddaa Tahmini

Etihad’da Manchester City’e karşı direnmek pek kolay değil. Borussia Dortmund, grubun ilk maçından 3 puan almayı başardı ama bu kez işleri çok zor. Manchester City’den farklı bir galibiyet bekliyorum. En az 3 gollü bir galibiyet alırlar.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.18

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, geriye düştüğü maçta kazanmayı başardı. Stones ve Haaland’ın golleriyle Dortmund’u 2-1 mağlup ettiler.