UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 13.09.2022

13 Eylül Salı akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. hafta mücadelesinde, Marsilya ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak maçın başlama saati 22:00.

intobet, Marsilya galibiyetine 1.95, beraberliğe 3.79, Eintracht Frankfurt galibiyetine ise 3.93 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.70, beraberliğe 3.23, konuk ekibe ise 3.40 oran veriyor.

Marsilya Güven Tazeledi

Fransa Ligue 1 sahnesinde yeni sezonun namağlup liderlerinden biri olmayı başaran Marsilya, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda açılışı mağlubiyetle yaptı. Yeni sezonun ilk ve tek mağlubiyetini konuk olduğu Tottenham deplasmanından 10 kişiyle alan Igor Tudor’un öğrencileri, bu hafta evinde son Avrupa şampiyonu Frankfurt’u konuk edecek. Tottenhem karşısında 10 kişi kalana kadar harika bir performans ortaya koyan Marsilya, Fransa Ligue 1’de ise tarihindeki en iyi sezon başlangıcını yaptı ve 7 maçtan 6 galibiyet, 1 beraberlikle 19 puan topladı. Tottenham mağlubiyetinin ardından Fransa Ligue 1 sahnesinde Lille engelini 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran ev sahibi, güven tazelemeyi başardı. Marsilya yeni sezonda çok formda. Yaptığı ilk haftayı telafi etmek isteyen ev sahibi, Frankfurt karşısında galibiyet arayacak.

Eintracht Frankfurt Sezona İyi Başlamadı

Eintracht Frankfurt yeniden düşüşe geçti. UEFA Avrupa Ligi’nin son şampiyonu, Almanya Bundesliga’da sezona kötü  bir başlangıç yaptı. Konuk ekip ilk 3 haftada yaşanan puan kayıplarının ardından 2’de 2 yaparak toparlanma sinyalleri verirken, Sporting mağlubiyetiyle birlikte yeniden düşüşe geçti. 2 haftalık galibiyet serisiyle UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezona merhaba diyen Oliver Glasner’in öğrencileri, iç sahada aldığı 3-0’lık Sporting mağlubiyetiyle dağıldı. Şampiyonlar Ligi’nde ilk haftadan aradığı galibiyeti bulamayan Frankfurt, Almanya Bundesliga’da ise son haftayı iç sahada 1-0’lık Wolfsburg mağlubiyetiyle noktaladı. İki kulvarda birden etkisiz kalan konuk ekip, bir türlü istikrar sağlayamadı. Frankfurt’un deplasmanda işi çok zor.

Marsilya – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Marsilya – Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya cephesinde Chancel Mbemba bu hafta kart cezalısı. Frankfurt takımında ise Christopher Lenz, Aurelio Buta, Almamy Toure ve Sebastian Rode’nin sakatlıkları devam ediyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Eric Bailly, Jonathan Clauss, Nuno Tavares, Samuel Gigot, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Gerson, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Luca Pellegrini, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zirvenin ortakları arasında yer alan Marsilya, Tottenham karşısında yaptığı hataları Frankfurt karşısında tekrarlamayacak ve Şampiyonlar Ligi’nde ilk galibiyetini taraftarı önünde alacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.70

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.95

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Jesper Lindstrom oldu ve Frankfurt deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı. Marsilya üst üste mağlubiyetler alırken, Frankfurt ise Şampiyonlar Ligi macerasına iyi başladı.