UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Dinamo Zagreb Bahis Tahmini 14.09.2022

14 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 2. hafta mücadelesinde, Milan ile Dinamo Zagreb karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı EXXEN.

intobet, Milan galibiyetine 1.27, beraberliğe 6.00, Dinamo Zagreb galibiyetine ise 12.87 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.64, 2.5 Alt 2.31 oran kazandırıyor.

Milan’da Mağlubiyete Yer Yok

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezonu 1 puanla açtı. E Grubu’nda yer alan Stefano Pioli’nin öğrencileri, ilk hafta Salzburg deplasmanına konuk olurken, mücadele 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. Milan deplasmanda zor anlar yaşarken, yeni sezonda namağlup performansını devam ettirdi. Ev sahibi devler sahnesinde istediği başlangıcı yapamazken, İtalya Serie A Ligi’nde ise 6. hafta sona erdiğinde zirvenin ortakları arasında yer alıyor. Toplamda 7 maça çıkan ve 6 maçta rakip fileleri havalandırmayı başaran Milan, toplamda 13 gole imza attı. Genç yıldız Leao sezona harika bir başlangıç yaparken, ev sahibi iki kulvarda da mağlubiyete yer vermedi. Şampiyonlar Ligi’nde ilk iç saha maçına çıkacak olan Milan, Dinamo Zagreb karşısında 3 puanı hedefliyor.

Dinamo Zagreb’ten İyi Başlangıç

Dinamo Zgreb, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ilk haftaya Cheslea karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle damga vurdu. Ante Cacic ve öğrencileri, İngiliz devi Chelsea karşısında harika bir savunma performansı sergilerken, Orsic ile yakaladığı en net fırsatı gole çevirerek 3 puanı hanesine yazdırdı. 2. Ön Eleme Turu’ndan itibaren devler sahnesinde 7 maça çıkan Zagreb, 5 galibiyete imza attı. Hırvatistan 1. Ligi’nde ise ilk 9 haftadan 8 galibiyet, 1 beraberlikle 25 puan toplamayı başaran konuk ekip, en yakın rakibiyle puan farkını tam 10’a yükseltirken, rotasını Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Zagreb golcüleri bu sezon Bodo/Glimt deplasmanı dışında çıktığı tüm maçlarda skor üretmeyi başardı ve iki kulvardan birden iyi hücum performansıyla dikkat çekti. Chelseea galibiyetiyle rüştünü ispatlayan Hırvatistan temsilcisi, galibiyetlerine Milan karşısında devam etmek istiyor.

Milan – Dinamo Zagreb Maç Bilgileri

Milan – Dinamo Zagreb Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Zlatan Ibrahimovic, Ante Rebic, Alessandro Florenzi ve Rade Krunic’in sakatlıkları bulunuyor. Dinamo Zagreb cephesinde ise Bosko Sutalo’nun sakatlığı devam ediyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Pierre Kalulu, Davide Calabria, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Rafael Leao, Junior Messias.

Dinamo Zagreb'in ilk 11’i Belli mi?

Dinamo Zagreb’in muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Emir Dilaver, Dino Peric, Sadegh Moharrami, Arijan Ademi, Luka Ivanusec, Robert Ljubicic, Josip Misic, Bruno Petkovic, Josip Drmic, Dario Spikic.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk galibiyetini almak isteyen Milan ve bu hafta galibiyetlerine devam etmek isteyen Dinamo Zagreb’in, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum. İki takımda hücum performanslarıyla güven vermeyi başardı.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 2.07

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.13

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole ev sahipliği yapan mücadelede, 3 puanı alan taraf 3 golle Milan oldu. Ev sahibi Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir performans sergilerken, iki takımda beklediğimiz gibi skor katkısı vermeyi başardı.