UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Rangers Napoli Bahis Tahmini 14.09.2022

Rangers ile Napoli, 14 Eylül Çarşamba akşamı karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu‘nda sahne alacak zorlu mücadele, EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Best10, Rangers galibiyetine 4.17, beraberliğe 3.93, Napoli galibiyetine ise 1.86 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.55, beraberliğe 3.39, konuk ekibe ise 1.63 oran veriyor.

Rangers Kötü Başladı

Rangers için UEFA Şampiyonlar Ligi Hollanda deplasmanında hezimetle başladı. Ajax deplasmanına konuk olan Rangers, düşüşün sinyallerini İskoçya Premiership’in son haftasında aldığı 3-0’lık Celtic mağlubiyetiyle vermişti. Ezeli rakibi karşısında kötü bir sınav veren ve 5 hafta sonra ligde mağlup olan Rangers, Ajax deplasmanından ise 4-0’lık mağlubiyetle döndü. Savunma hattında 2 maçtır tel tel dökülen ev sahibi, 180 dakika sonunda kalesinde tam 7 gole engel olamadı. Ajax maçını 1 isabetli şutla tamamlayan Rangers, ilk hafta tam anlamıyla kabusu yaşadı. Geçtiğimiz hafta Premiership’te maçların ertelenmesiyle birlikte dinlenme fırsatı bulan Giovanni van Bronckhorst’un öğrencileri, rotasını Napoli maçına çevirdi. Ev sahibi bu hafta gruba Liverpool zaferiyle başlayan Napoli karşısında sürpriz arayacak. Rangers son 2 maçta ortaya koyduğu futbol ve savunmadaki yetersizliğiyle güven vermekten uzak kaldı.

Napoli İlk Haftaya Damga Vurdu

Luciano Spalletti ve öğrencileri yeni sezonda çok formda. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk için güçlü bir kadro kuran Napoli, ilk 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan toplamayı başarırken, zirvenin ortaklarından birisi oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise açılışı Diego Armando Maradona Stadı’nda 4-1’lik Liverpool zaferiyle yapan Napoli,  iki kulvarda birden müthiş bir futbolla karşımıza çıktı. Liverpool’a adeta büyük bir şok yaşayan konuk ekip, grup liderliği için rüştünü ispatlar nitelikte bir futbol sergiledi. Şampiyonlar Ligi dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde galibiyetlerine Spezia karşısında devam eden konuk ekip, etkili futbolundan asla taviz vermedi. Bu sezon sadece Fiorentina deplasmanında skor üretmeyi başaramayan Napoli’de, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia ve Victor Osimhen çok iyi performanslara imza attı. Açılışı harika yapan Napoli, galibiyetlerine İskoçya deplasmanında devam etmek istiyor.

Rangers – Napoli Maç Bilgileri

Rangers – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ibrox Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rangers takımında Filip Helander, Tom Lawrence ve John Souttar’ın sakatlıkları devam ediyor. Napoli’de ise Diego Demme ve Victor Osimhen’in sakatlıkları bulunuyor.

Rangers'ın ilk 11’i Belli mi?

Rangers’ın muhtemel kadrosu: Jon McLaughlin, James Tavernier, Connor Goldson, Borna Barisic, John Lundstram, Steven Davis, Ryan Kent, Glen Kamara, James Sands, Malik Tillman, Antonio Colak.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Amir Rrahmani, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Hirving Lozano.

İddaa Tahmini

Napoli, İtalya Serie A Ligi sahnesinde namağlup performans grafiği ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yaptığı açılışın ardından, Rangers deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf. Konuk ekip çok formda.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.63

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.86

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli’den deplasmanda rahat galibiyet. Harika bir sezon geçiren Napoli, Rangers engelini zorlanmadan geçerken, 3 golle 3 puana uzandı. Kazananları tebrik ederiz.