UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sporting Tottenham Bahis Tahmini 13.09.2022

13 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. hafta mücadelesinde, Sporting ile Tottenham karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN.

Best10, Sporting galibiyetine 3.79, beraberliğe 3.70, Tottenham galibiyetine ise 2.01 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.09 oran kazandırıyor.

Sporting Liderlik Koltuğuna Oturdu

Sporting iki kulvarda birden aldığı üst üste galibiyetlerle yeni sezonda yükselişe geçti. Portekiz Premier Ligi’nde 2’de 2 yapmayı başaran ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nun ilk haftasında ise Frankfurt’u deplasmanda 3-0 mağlup etti. Ruben Amorim ve öğrencileri, 3-0’lık deplasman galibiyetiyle grubun en iyi başlangıcını yaparken, Şampiyonlar Ligi dönüşünde Portimonense’yi 4-0 mağlup etti. Son 3 maçtan 9 golle galip ayrılan Sporting, kalesinde ise gole geçit vermedi. Ev sahibi bu hafta liderlik koltuğunu korumak için gruba galibiyetle başlayan bir diğer takım Tottenham karşısına çıkacak. Sporting hem savunma hem de hücum hattındaki etkisiyle güven vermeyi başardı. Ev sahibi zorlu mücadele öncesi çok formda.

Tottenham Çok Formda

Tottenham’dan harika başlangıç. Londra ekibi iki kulvarda birden aldığı üst üste galibiyetlerle dikkat çekiyor. Antonio Conte yönetiminde yeni sezona yapabileceği en iyi başlangıçlardan birini yapan konuk ekip, Premier Lig sahnesinde 6 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan toplamayı başardı ve zirvenin önemli adaylarından biri oldu. Harry Kane 6 maçta 5 golle Premier Lig sahnesine damga vururken, Tottenham 6 maçta 12 kez rakip fileleri havalandırdı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise açılışı Ligue 1’de zirvenin ortaklarından Marsilya karşısında yapan Conte’nin öğrencileri, iç sahada 2-0 kazandı. Galibiyet gollerini yeni transfer Richarlison atarken, Tottenham iki kulvarda birden rüştünü ispatladı. Hafta sonu oynanacak Manchester City maçının ertelenmesiyle birlikte dinlenme şansı bulan Tottenham, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi.

Sporting – Tottenham Maç Bilgileri

Sporting – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Jose Alvalade Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sporting takımında Daniel Bragança’nın sakatlığı devam ediyor. Tottenham takımında Lucas Moura’nın sakatlığı bulunuyor.

Sporting’in ilk 11’i Belli mi?

Sporting’in muhtemel kadrosu: Antonio Adan, Matheus Reis, Jeremiah St. Juste, Coates, Morita, Marcus Edwards, Pedro Poro, Pedro Goncalves, Nuno Santos, Manuel Ugarte Ribeiro, Francisco Trincao.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ryan Sessegnon, Davinson Sanchez, Ben Davies, Eric Dier, Emerson Leite, Pierre Emile Hojbjerg, Dejan Kulusevski, Richarlison, Heung Min Son, Hary Kane.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sezon açılışını harika galibiyetlerle yapan Sporting ve Tottenham, iyi hücum performanslarıyla güven vermeyi başardı. İki formda takımın bu karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sporting iç sahada harika bir galibiyet aldı. Ev sahibi namağlup bir performansla sahaya gelen Tottenham karşısında 3 puana 2 golle uzanırken, rakibine gol şansı tanımadı.