UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Viktoria Plzen İnter Bahis Tahmini 13.09.2022

13 Eylül Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu‘nda sahne alacak olan mücadelede, Viktoria Plzen ile İnter karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak maçın başlama saati 19:45.

intobet, Viktoria Plzen galibiyetine 7.65, beraberliğe 4.97, İnter galibiyetine ise 1.43 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.89, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Viktoria Plzen Hezimetten Kurtulamadı

Viktoria Plzen cephesinde Şampiyonlar Ligi serüveni hezimetle başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Elemeleri ve Çekya Ligi’nde geçtiğimiz haftaya kadar namağlup bir performans ortaya koyan Michal Bilek’in öğrencileri, zorlu Nou Camp deplasmanından 5-1’lik hezimetle döndü. Barcelona karşısında zor anlar yaşayan ev sahibi, kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olarak gösterilirken ilk maçtan aldığı mağlubiyetle birlikte zayıf halka olduğunu bizlere gösterdi. Barça golcüleri karşısında aciz bir futbol ortaya koyan Viktoria Plzen, Çekya Ligi’nde ise namağlup performansına hafta sonunda aldığı Sigma galibiyetiyle devam etti. Ev sahibi kendi ligine damga vurmayı başarsa da, Şampiyonlar Ligi sahnesi için ilk hafta yetersiz bir görüntü sergiledi.

İnter Galibiyet Peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nun ilk haftasında Bayern Münih karşısına çıkan İnter, evinde 2-0 kaybetti ve Devler Ligi’ne iyi bir başlangıç yapamadı. Simone Inzaghi ve öğrencileri maça daha iyi başlayan taraf olsa da golcülerin etkisiz kaldığı maçta, Bayern Münih daha iyi hücum performansıyla galibiyete uzanan taraf oldu. Zorlu bir grubun içerisinde yer alan İnter, bu hafta Plzen deplasmanına konuk olacak. Bu hafta gruba galibiyetle başlayan Barcelona ve Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Konuk ekip ilk maçtaki hatasını telafi etmek istiyorsa, bu kritik haftada kazanmak zorunda. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Torino’yu 1-0 mağlup ederek, Bayern yenilgisinin ardından güven tazeleyen İnter, ligde 6 haftadan 12 puan topladı. Konuk ekip kadro kalitesi ve ilk maçta sergilediği futbolla bu hafta galibiyetin favorisi. İnter kritik haftada hata yapmak istemiyor.

Viktoria Plzen – İnter Maç Bilgileri

Viktoria Plzen – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Doosan Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Viktoria Plzen cephesinde Jan Kopic, Cadu, Jan Kliment ve Filip Kasa kadroda yer almayacak. İnter cephesinde Romelu Lukaku’nun sakatlığı devam ediyor.

Viktoria Plzen’in 11’i Belli mi?

Viktoria Plzen’in muhtemel kadrosu: Jindrich Stanek, Ludek Pernica, Radim Reznik, Milan Havel, Filip Cihak, Jan Sykora, Vaclav Pilar, Jhon Mosquera, Pavel Bucha, Lukas Kalvach, Tomas Chory.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Romelu Lukaku.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi’nin en zorlu kuralarından birine sahip olan İnter, gruba galibiyetle başlayan iki takımın karşı karşıya geleceği haftada, kendisi gibi gruba mağlubiyetle başlayan Plzen karşısına çıkacak. İnter bu hafta rahat bir galibiyetle kazanacak ve yarıştan erken kopmayacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.85

intobet Oranı: H2, Oran 2.18

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Edin Dzeko ve Denzel Dumfries’in golleri İnter’e galibiyeti getirdi. Deplasmanda 90 dakika boyunca kalesini gole kapatan İnter, 2 golle galip geldi. Kazananları tebrik ederiz.