İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 14.09.2022

14 Eylül Çarşamba günü İddaa fikstüründe yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Juventus – Benfica: MS 1, 1.96 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Juventus sahasında Benfica’yı konuk ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 2. hafta mücadelesi 14 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Juventus cephesinde işler yolunda gitmiyor. Massimiliano Allegri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’dne namağlup bir performans grafiği ortaya koymayı başarsa da, 6 maçtan sadece 2 galibiyet çıkarabildiklerini söyleyelim. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nun ilk haftasında PSG deplasmanına konuk olan Juventus, tarihinde ilk kez rakibine 2-1 kaybetti. Maça iyi başlamayan ve savunmada verdiği açıkların bedelini 2-0 geriye düşerek ödeyen ev sahibi, ikinci yarıda oyun etkisini arttırmayı başarmasına rağmen, geri dönüş için yeterli olamadı. PSG mağlubiyetinin ardından İtalya Serie A Ligi’nde Salernitana karşısına çıkan ev sahibi, 8 kişi tamamladığı mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Üst üste gelen kayıplar ev sahibinde moralleri bozdu. Toparlanmak için galibiyete ihtiyacı olan Juventus, gruba galibiyetle başlayan Benfica’yı sahasında konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda, PSG, Juventus ve Maccabi Haifa ile mücadele edecek olan Benfica, ilk hafta evinde Maccabi Haifa’yı 2-0 mağlup ederek, ilk 2 yarışında ben de varım demeyi başardı. Roger Schmidt ve öğrencileri bu sezon iki kulvarda birden çıktığı tüm maçları kazandı. Tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza atan Benfica, Portekiz Premier Ligi’nde 6’da 6 yapmayı başarırken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 3. Eleme Turu’ndan itibaren çıktığı 5 maçı kazandı. Maccabi Haifa karşısında Rafa Silva ve Alejandro Grimaldo’nun golleriyle galip gelen Benfica, bu sonuçla birlikte tüm maçlarda skor üretmeyi başardı. Yeni sezona fırtına gibi başlayan konuk ekip, şu ana dek en zorlu sınavına Juventus deplasmanında çıkacak. 11 maçta 28 gol bulan Benfica, iyi hücum performansıyla galibiyetlerine Juventus karşısında devam etmek istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Juventus, PSG mağlubiyetinin etkilerini üzerinden atmak istiyor. Juventus iç saha etkisiyle Benfica karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

Chelseea – Salzburg: KGVAR, 1.62 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Chelsea sahasında Salzburg’u konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 2. hafta mücadelesi 14 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alırken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Chelsea cephesinde Thomas Tuchel dönemi resmen sona erdi. İngiltere Premier Lig’de açılışı ilk 6 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle yapan Chelsea, sonuçlardan ziyade sergilediği futbolla beklentilerin altında kaldı. Tuchel önderliğinde Şampiyonlar Ligi’ni kazanan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi’nde açılışı mağlubiyetle yapınca tecrübeli teknik adamın görevine son verdi. Konuk olduğu Dinamo Zagreb deplasmanında 90 dakika boyunca etkisiz bir oyun ortaya koyan Chelsea, evine 1-0’lık yenilgiyle döndü. İngiltere Premier Lig’de son 2 haftayı bay geçen ve dinlenme fırsatı bulan ev sahibi, bu süreçte göreve Graham Potter’i getirdi. Chelsea yeni hocasıyla ilk maçında galibiyet hedefliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nun ilk haftası sahasında Milan’ı konuk eden Salzburg, iyi oynadığı ve 1-0 öne geçmeyi başardığı mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan ve takımın en golcü ismi olan Okafor, 28. dakikada harika bir golle takımını 1-0 öne geçirmeyi başarırken, konuk ekip üstünlüğünü sadece 12 dakika koruyabildi. Galibiyete çok yaklaşmalarına karşın puan kaybetseler de, Avusturya temsilcisi oyun olarak Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yaptı. Avusturya Bundesliga sahnesinde 6’da 6 yapmayı başaran Matthias Jaissle’nin öğrencileri, bu sezon tüm maçlarında skor üretmeyi başardı. İki kulvarda birden 9 maça çıkan ve 22 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekipte, Okafor, Nicolas Capaldo ve Fernando  sezona iyi başlangıçlar yaparken, hücum yükünü sırtlandı. Salzburg bu hafta zorlu Chelsea deplasmanında sürpriz arayacak. Cheslea kötü gidişatın ardından çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Yeni hocasıyla ilk maçına çıkacak olan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi’nde ilk galibiyetini almak istiyor. Salzburg ise yaptığı iyi başlangıcın ardından deplasmanda kazanmak istiyor. İki takımında karşılaşmada skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Milan – Dinamo Zagreb: KGVAR, 2.07 (iddaa) – 2.13 (Bets10) ; 14 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 2. hafta mücadelesinde, Milan ile Dinamo Zagreb karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı EXXEN. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezonu 1 puanla açtı. E Grubu’nda yer alan Stefano Pioli’nin öğrencileri, ilk hafta Salzburg deplasmanına konuk olurken, mücadele 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. Milan deplasmanda zor anlar yaşarken, yeni sezonda namağlup performansını devam ettirdi. Ev sahibi devler sahnesinde istediği başlangıcı yapamazken, İtalya Serie A Ligi’nde ise 6. hafta sona erdiğinde zirvenin ortakları arasında yer alıyor. Toplamda 7 maça çıkan ve 6 maçta rakip fileleri havalandırmayı başaran Milan, toplamda 13 gole imza attı. Genç yıldız Leao sezona harika bir başlangıç yaparken, ev sahibi iki kulvarda da mağlubiyete yer vermedi. Şampiyonlar Ligi’nde ilk iç saha maçına çıkacak olan Milan, Dinamo Zagreb karşısında 3 puanı hedefliyor. Dinamo Zgreb, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ilk haftaya Cheslea karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle damga vurdu. Ante Cacic ve öğrencileri, İngiliz devi Chelsea karşısında harika bir savunma performansı sergilerken, Orsic ile yakaladığı en net fırsatı gole çevirerek 3 puanı hanesine yazdırdı. 2. Ön Eleme Turu’ndan itibaren devler sahnesinde 7 maça çıkan Zagreb, 5 galibiyete imza attı. Hırvatistan 1. Ligi’nde ise ilk 9 haftadan 8 galibiyet, 1 beraberlikle 25 puan toplamayı başaran konuk ekip, en yakın rakibiyle puan farkını tam 10’a yükseltirken, rotasını Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Zagreb golcüleri bu sezon Bodo/Glimt deplasmanı dışında çıktığı tüm maçlarda skor üretmeyi başardı ve iki kulvardan birden iyi hücum performansıyla dikkat çekti. Chelseea galibiyetiyle rüştünü ispatlayan Hırvatistan temsilcisi, galibiyetlerine Milan karşısında devam etmek istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk galibiyetini almak isteyen Milan ve bu hafta galibiyetlerine devam etmek isteyen Dinamo Zagreb’in, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum. İki takımda hücum performanslarıyla güven vermeyi başardı.

Toplam İddaa Oranı: 6.57

Bets10 Bahis Oranı: 37.91