İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 14.09.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2. hafta mücadeleleri sahne alıyor. 14 Eylül Çarşamba günü için 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Maccabi Haifa – PSG: KGYOK, 1.64 (iddaa) – 1.87 (intobet) ; 14 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de, Maccabi Haifa ile PSG kozlarını paylaşacak. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 2. hafta mücadelesini EXXEN platformundan canlı olarak izleyebilirsiniz. İsrail şampiyonu Maccabi Haifa için UEFA Şampiyonlar Ligi serüveni 2. Eleme Turu’ndan itibaren başlarken, ev sahibi Olympiakos, Apollon ve Kızılyıldız engellerini geçerek adını h Grubu’na yazdırdı. Zor bir kura çeken ev sahibi açılışı Benfica deplasmanında yaparken, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Barak Bakhar ve öğrencileri ilk haftanın en etkisiz takımlarından birisi oldu. İsrail Ligat ha’Al’ Ligi’nde 4’te 4 yapmayı başarsa da, etkisini UEFA Şampiyonlar Ligi’ne taşımakta zorlanan Maccabi Haifa, H Grubu’nun kağıt üzerinde ne zayıf halkası. Bu hafta evinde yıldızlar topluluğu PSG’yi konuk edecek olan İsrail temsilcisi, kadro kalitesi olarak Benfica’nın çok üzerinde bir rakibe karşı mücadele edecek. Ev sahibinin iç sahada işi çok zor. PSG yıldızlarıyla iki kulvarda galibiyetlerine devam ediyor. Yeni sezonda göreve Christophe Galtier’i getiren Fransa şampiyonu, yeni hocasıyla yeni sezonda namağlup. Fransa Ligue 1’de yeniden liderlik koltuğuna oturan ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise açılışı Juventus karşısında 2-1’lik galibiyetle yaptı. Mbappe’nin golleriyle kazanan konuk ekipte bir kez daha Mbappe, Messi ve Neymar etkisini izledik. Tarihinde ilk kez Juventus’u mağlup etmeyi başaran PSG, Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı ilk sınavından tam not aldı. Fransa Ligue 1’de 7 maçtan 6 galibiyet, 1 beraberlikle 19 puan toplamayı başaran konuk ekip, iki kulvarda birden çıktığı toplamda 8 maçta tam 27 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Fransa Ligue 1’de istediği sonuçları alan PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi galibiyetlerine deplasmanda devam etmek istiyor. PSG yıldızlarıyla deplasmanda mutlak favori. Yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan PSG, hem hücum hem de savunma hattında harika bir performans grafiğiyle yoluna devam ediyor. Gruba galibiyetle başlayan Galtier’in öğrencileri, deplasmanda Maccabi Haifa’ya gol şansı vermeyecektir.

Rangers – Napoli: MS 2, 1.63 (iddaa) – 1.86 (intobet) ; Rangers ile Napoli, 14 Eylül Çarşamba akşamı karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda sahne alacak zorlu mücadele, EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak. Rangers için UEFA Şampiyonlar Ligi Hollanda deplasmanında hezimetle başladı. Ajax deplasmanına konuk olan Rangers, düşüşün sinyallerini İskoçya Premiership’in son haftasında aldığı 3-0’lık Celtic mağlubiyetiyle vermişti. Ezeli rakibi karşısında kötü bir sınav veren ve 5 hafta sonra ligde mağlup olan Rangers, Ajax deplasmanından ise 4-0’lık mağlubiyetle döndü. Savunma hattında 2 maçtır tel tel dökülen ev sahibi, 180 dakika sonunda kalesinde tam 7 gole engel olamadı. Ajax maçını 1 isabetli şutla tamamlayan Rangers, ilk hafta tam anlamıyla kabusu yaşadı. Geçtiğimiz hafta Premiership’te maçların ertelenmesiyle birlikte dinlenme fırsatı bulan Giovanni van Bronckhorst’un öğrencileri, rotasını Napoli maçına çevirdi. Ev sahibi bu hafta gruba Liverpool zaferiyle başlayan Napoli karşısında sürpriz arayacak. Rangers son 2 maçta ortaya koyduğu futbol ve savunmadaki yetersizliğiyle güven vermekten uzak kaldı. Luciano Spalletti ve öğrencileri yeni sezonda çok formda. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk için güçlü bir kadro kuran Napoli, ilk 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan toplamayı başarırken, zirvenin ortaklarından birisi oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise açılışı Diego Armando Maradona Stadı’nda 4-1’lik Liverpool zaferiyle yapan Napoli,  iki kulvarda birden müthiş bir futbolla karşımıza çıktı. Liverpool’a adeta büyük bir şok yaşayan konuk ekip, grup liderliği için rüştünü ispatlar nitelikte bir futbol sergiledi. Şampiyonlar Ligi dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde galibiyetlerine Spezia karşısında devam eden konuk ekip, etkili futbolundan asla taviz vermedi. Bu sezon sadece Fiorentina deplasmanında skor üretmeyi başaramayan Napoli’de, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia ve Victor Osimhen çok iyi performanslara imza attı. Açılışı harika yapan Napoli, galibiyetlerine İskoçya deplasmanında devam etmek istiyor. Napoli, İtalya Serie A Ligi sahnesinde namağlup performans grafiği ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yaptığı açılışın ardından, Rangers deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf. Konuk ekip çok formda.

Real Madrid – Leipzig: MS 1, 1.38 (iddaa) – 1.56 (intobet) ; UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 2. hafta mücadelesinde, Real Madrid ile Leipzig karşı karşıya gelecek. 14 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak müsabakayı, EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz. Karim Benzema’nın yokluğunda galibiyetlerine devam eden Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nin son sahibi olarak F Grubu’dna açılışı galibiyetle yaptı. Ev sahibi ilk maçta Celtic deplasmanına konuk olurken, yıldız golcü Benzema yaşadığı sakatlıkla oyunu 30. dakikada terk etmek zorunda kaldı. Skor 0-0 devam ederken yaşanan sakatlık Madrid cephesinde moralleri bozsa da, 90 dakika sonunda skoru 3-0’a getirmeyi başardılar. Şampiyonlar Ligi dönüşü İspanya La Liga’da ise Mallorca engelini 4-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran Real Madrid, Benzema’nın yokluğunda neler yapabileceğini ispatladı. Lige 5’te 5 yaparak başlayan ve liderlik koltuğunda oturan Real Madrid, aynı etkiyi Şampiyonlar Ligi’nde gösterdi ve Celtic engelini zorlanmadan geçti. Vinicius Junior 6 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, Benzema’nın yokluğunu aratamadı. Carlo Ancelotti ve öğrencileri sakatlılara rağmen yeni sezonda çok formda. Leipzig yeni hocasıyla harika bir galibiyet aldı. Almanya Bundesliga’da ilk 5 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilen, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise açılışı iç sahada 4-1’lik Shakhtar Donetsk mağlubiyetiyle yapan konuk ekip, Domenico Tedesco’nun görevine son verdi. Geçtiğimiz hafta göreve Marco Rose’yi getiren Leipzig, teknik adam değişikliğinin ardından ilk sınavını Dortmund karşısında verirken, ezeli rakibi karşısında aldığı 3-0’lık galibiyet uzun süre sonra Leipzig’e rahat bir nefes aldırdı. Teknik adam kısa sürede savunma zafiyetlerine çözüm bulurken, hücum hattı ise ilk 6 maçın aksine çok etkiliydi. Kabusa teknik adam değişikliğiyle son vermeyi başaran ve Bundesliga’da yükselişe geçen Leipzig, aynı etkiyi Şampiyonlar Ligi sahnesinde göstermek istiyor. Konuk ekip bu hafta bu kupanın son sahibi Real Madrid karşısına çıkacak. İki kulvarda birden çıktığı tüm maçları kazanan, sakatlılara rağmen etkisinden ödün vermeyen Real Madrid, yeni sezona müthiş başladı. Ev sahibi galibiyetlerine Leipzig karşısında tam gaz devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.68

intobet Bahis Oranı: 5.42