UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Slovacko İddaa Tahmini 15.09.2022

Köln sahasında Slovacko‘yu konuk edecek. UEFA Konferans Ligi D Grubu 2. hafta mücadelesi 15 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alırken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Maça RheinEnergie Stadı ev sahipliği yapacak.

Hovarda, Köln galibiyetine 1.22, beraberliğe 6.00, Slovacko galibiyetine ise 13.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.10, KGYOK 1.70 oran kazandırıyor.

Köln’de Seri Sona Erdi

Steffen Baumgart ve öğrencilerinin yenilmezlik serisi UEFA Konferans Ligi dönüşünde son buldu. Köln yeni sezonda iki kulvarda birden namağlup performans grafiğiyle dikkat çekerken, Bundesliga’da ilk 5 haftayı 3 beraberlik, 2 galibiyetle tamamladı. UEFA Konferans Ligi’nin ilk haftasında ise konuk olduğu Nice deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Köln, galibiyete daha yakın bir futbol ortaya koysa da skor üstünlüğünü koruyamadı. Avrupa dönüşü sahasında Union Berlin’i konuk eden ev sahibi, 10 kişiyle tamamladığı mücadelede kendisi gibi yoluna ligde namağlup devam eden Union Berlin’e 1-0 kaybetti. İlk mağlubiyetini alan Köln, bu hafta UEFA Konferans Ligi’nde Slovacko karşısına çıkacak. İlk mağlubiyet ev sahibinde moralleri bozarken, Baumgart’ın öğrencileri bu sezon genel performans grafiğiyle güven vermeye devam ediyor. Zorlu Nice deplasmanından 1 puana dönen Köln, Slovacko karşısında galibiyet istiyor.

Slovacko’dan Büyük Hata

Slovacko’dan büyük hata. UEFA Konferans Ligi D Grubu’nun ilk haftası sahasında Partizan’ı konuk eden Slovacko, ilk yarıda harika bir futbolla rakibine 2-0’lık üstünlük kurdu. Devre arasına girilirken birde rakibi 10 kişi kaldı ve konuk ekip galibiyete çok yaklaştı. İkinci yarı Çekya temsilcisi için tam bir kabusa dönüştü diyebiliriz. Savunma ve kalecinin üst üste hatalarıyla 3-2 geriye düşen Slovacko, galibiyete çok yaklaştığı mücadelede mağlubiyetten zor kurtuldu. Beraberliği bitime 7 dakika kala yakalayan Martin Svedik ve öğrencileri, büyük bir avantajı değerlendiremedi ve Konferans Ligi sahnesinde güven vermekten uzak kaldı.

Köln – Slovacko Maç Bilgileri

Köln – Slovacko Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rheinenergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln takımında Mark Uth, Sebastian Andersson, Mathias Olesen ve Julian Chabot’un sakatlıkları devam ediyor. Slovacko cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Dejan Ljubicic, Ellyes Skhiri, Florian Kainz, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

Slovacko'nun ilk 11’i Belli mi?

Slovacko’nun muhtemel kadrosu: Filip Nguyen, Michal Kadlec, Stanislav Hofmann, Merchas Doski, Petr Reinberk, Daniel Holzer, Michal Travnik, Milan Petrzela, Jan Kalabiska, Marek Havlik, Vlastimil Danicek.

İddaa Tahmini

UEFA Konferans Ligi’ne iyi bir başlangıç yapan ve Almanya Bundesliga’da aynı etkiyi gösteren Köln, Slovacko karşısında iç saha desteğiyle rahat bir galibiyet alacak ve iki kulvarda etkisini sürdürecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.50

Hovarda Oranı: H1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Köln iç sahada beklediğimiz gibi farklı skorla 3 puana uzandı. Slovacko karşısında 4 golle galip gelen Almanya ekibi, kalesinde ise 2 gole izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.