UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Midtjylland Lazio İddaa Tahmini 15.09.2022

15 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:45’te, Midtjylland ile Lazio karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi F Grubu 2. hafta mücadelesi EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

intobet, Midtjylland galibiyetine 3.75, beraberliğe 3.75, Lazio galibiyetine ise 2.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.14 oran kazandırıyor.

Midtjylland Zor Günler Geçiriyor

UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nun ilk haftasında Sturm Graz deplasmanına konuk olan Midtjylland, kaleci Jonas Lössl’in harika performansına rağmen 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Maçın henüz 8. dakikasında 1-0 geriye düşen Danimarka temsilcisi, Lössl’ın kurtardığı penaltıyla devre arasına 1-0 geride girdi. İkinci yarıda Sturm Graz 10 kişi kalırken, Midtjylland 90 dakikayı 2 isabetli şutla tamamladı. Danimarka Süper Ligi’nde sezona kötü bir başlangıç yapan ev sahibi, bit türlü istikrar sağlayamadı. Şampiyonlar Ligi’ne 3. Ön Eleme Turu’nda veda eden, Danimarka Süper Ligi’nde ise 9 maçtan sadece 2 galibiyet çıkarabilen Midtjylland, Avrupa macerasına ise mağlubiyetle başladı. Ev sahibinde savunma performansı bu sezon güven vermekten çok uzak kaldı. Bu hafta F Grubu’nda liderlik koltuğunu favorisi olarak gösterilen Lazio karşısına çıkacaklar. Albert Capellas ve öğrencilerinin iç saha avantajına rağmen işi zor.

Lazio 4 Golle Kazandı

UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nun ilk haftasında Lazio evinde Feyenoor’u gol yağmuruna tuttu. 4-2’lik harika bir galibiyetle Avrupa serüvenine merhaba diyen Sarri’nin öğrencileri, 4 gole imzasının atarken çok net fırsatları ise cömertçe harcadı. İtalya Serie A Ligi’nde sezona fırtına gibi başlayan ve ilk 4 haftada namağlup bir performans ortaya koyan Lazio’da, Napoli derbisinde alınan mağlubiyetle birlikte seri sona ererken, konuk ekip kısa sürede yeniden yükselişe geçti. Feyenoord galibiyetinin ardından İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Hellas Verona’yı 2-0 mağlup etmeyi başaran Lazio, son haftalarda golcüleriyle rahat galibiyetler alıyor. Immobile ve Vecino ikilisi golleriyle sezona damga vururken, konuk ekibi iki kulvarda birden mağlup etmek kolay değil.

Midtjylland – Lazio Maç Bilgileri

Midtjylland – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele MCH Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Midtjylland’nın ilk 11’i Belli mi?

Midtjylland’nın muhtemel kadrosu: Jonas Lössl, Erik Sviatchenko, Juninho, Joel Andersson, Pione Sisto, Kristoffer Olsson, Evander, Paulo da Silva, Sory Kaba, Gustav Isaksen, Anders Dreyer.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Manuel Lazzari, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Mattia Zaccagni, Ciro Immobile.

İddaa Tahmini

İki kulvarda birden yeni sezon etkisini sürdüren Lazio, Feyenoord karşısında yaptığı iyi başlangıcın ardından Midtjylland deplasmanında galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.72

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.00

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Midtjylland haftaya tam anlamıyla damga vurdu. Ev sahibi 5 golle 3 puana uzanırken, favori olarak sahaya çıkan Lazio’ya sadece 1 gol şansı verdi.