UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Ferencvaros Bahis Tahmini 15.09.2022

UEFA Avrupa Ligi H Grubu heyecanı devam ediyor. Ferencvaros deplasmanda, Monaco’nun konuğu olacak. Zorlu mücadele saat 19.45’de start alacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Monaco ve Ferencvaros arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Monaco kazanır 1.47, beraberlik 4.70, Ferencvaros kazanır ise 7.30 olarak açıklanmış.

Monaco’dan Üst Üste Galibiyetler

Monaco’da moraller yerinde. Son haftalarda Fransa Ligue 1’de üst üste galibiyetler alan Monaco, bir galibiyette Avrupa Ligi’nde aldı. Geçtiğimiz hafta içi Avrupa Ligi’nde Kızılyıldız deplasmanına konuk olan Philippe Clement’in öğrencileri, rakibini tek golle 1-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Monaco’ya galibiyeti getiren gol, Breel Embolo’dan geldi. Fransa Ligue 1’de ise son 2 haftada Nice ve Lyon maçlarından 6 puan çıkartan Monaco’da yüzler gülüyor. Avrupa Ligi’nde grubun 2. maçında Ferencvaros’u konuk edecek Monaco’da Kevin Volland’ın sakatlığı devam ediyor.

Ferencvaros Liderliğe Yükseldi

Ferencvaros’da UEFA Avrupa Ligi’ne galibiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Grubun ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor’u konuk ettiler ve sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldılar. 10 kişi kalmasına rağmen iyi bir direnç gösteren ve kazanmayı başaran Macaristan ekibi, ilk maçlar sonunda grupta liderliğe yükseldi. Macaristan Ligi’nde de üst üste galibiyetler alan Stanislav Cherchesov’un ekibi, geçen hafta Kisvarda engelini de 3-0 ile geçti. Kisvarda karşısında 3 gol atarak Hat trick yapan Samy Mmaee, galibiyetin baş mimarıydı. Maç öncesinde Ferencvaros’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Monaco – Ferencvaros Maç Bilgileri

Monaco – Ferencvaros Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan kanalından Türkiye saati ile 19.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stade Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da golcü Kevin Volland’ın sakatlığı devam ediyor. 

Monaco'nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Benoit Badiashile, Malang Sarr, Axel Disasi, Caio Henrique, Youssouf Fofana, Mohamed Camara, Ruben Aguilar, Aleksandr Golovin, Krepin Diatta, Breel Embolo

Ferencvaros'un ilk 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Eldar Civic, Samy Mmaee, Adnan Kovacevic, Henry Wingo, Balint Vecsei, Aissa Laidouni, Adama Malouda Traore, Xavier Mercier, Kristoffer Zachariassen, Franck Boli

İddaa Tahmini

Monaco, maçın favorisi. Grubun da favorisi olarak gösteriliyorlar. İlk maçta Kızılyıldız’ı deplasmanda 1-0 ile geçtiler. Ferencvaros karşısında da kazanırlar ve 2’de 2 yaparak liderliğie yükselirler. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ferencvaros, sürpriz yapmaya devam ediyor. Grubun favorisi Monaco karşısında da kazanan Ferencvaros, üst üste 2. galibiyetini aldı ve liderliğe yükseldi.