UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Olympiakos Freiburg Bahis Tahmini 15.09.2022

Olympiakos sahasında Freiburg‘u ağırlayacak. UEFA Avrupa Ligi G Grubu 2. hafta mücadelesi 15 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:45’te start alırken, EXXEN platformu tarafından naklen yayınlanacak.

Georgios Karaiskakis Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Olympiakos galibiyetine 2.98, beraberliğe 3.30, Freiburg galibiyetine ise 2.52 oran belirlemiş durumda.

Olympiakos Galibiyet Peşinde

Avrupa sahnesinde aradığı başarıyı bulamayan Olympiakos, Yunanistan Süper Ligi’nde ise ilk 4 hafta namağlup bir performans sergiledi. Ev sahibinde erken bir teknik adam değişikliği yaşanırken, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda edilmesiyle birlikte Pedro Martins’in görevine son verildi. Göreve Carlos Corberan’ı getiren ve önce Bratislava ardından Apollon engellerini penaltılar sonunda geçerek adını UEFA Avrupa Ligi’ne yazdıran Olympiakos, G Grubu’nun ilk haftasında Nantes’e deplasmanda kaybetti. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan ev sahibi, ikinci yarıda beraberlik golünü bulurken, bitime saniyeler kala yapılan büyük savunma hatası mağlubiyeti getirdi. Ligde etkili olan, UEFA Avrupa Ligi’nde ise bir türlü aradığı galibiyeti bulamayan Olympiakos, bu hafta evinde Freiburg’u konuk edecek. Ev sahibi yeni hocasıyla artık Avrupa’da başarı istiyor.

Freiburg Doludizgin

Freiburg yeni sezona iki kulvarda birden harika bir başlangıç yaptı. Christian Streich’in öğrencileri, Almanya Bundesliga’da liderlik mücadelesi verirken, UEFA Avrupa Ligi’nde ise açılışı galibiyetle yaptı. Almanya Bundesliga’da 6 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başaran ve liderin en yakın takipçileri arasında yer alan konuk ekip, G Grubu’nun ilk haftasında ise içerde Qarabağ’ı 2-1 mağlup etti. Avrupa dönüşü Mönchengladbach ile golsüz berabere kalan Freiburg, zorlu fikstüre rağmen etkisini kaybetmedi. Son 5 maçında namağlup bir performans ortaya koyan konuk ekip, yeni sezona yaptığı başlangıçla grupta liderliğin favorisi olarak gösteriliyor. Almanya Bundesliga’da 1 puan geride zirve takibini sürdüren Freiburg, UEFA Avrupa Ligi’nde galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Olympiakos – Freiburg Maç Bilgileri

Olympiakos – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Georgios Karaiskakis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Olympiakos cephesinde bu hafta Aguibou Camara’nın sakatlığı devam ediyor. Freiburg takımında ise Roland Sallai ve Lucas Höler’in sakatlıkları devam ediyor.

Olympiakos’un 11’i Belli mi?

Olympiakos’un muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, Ousseynou Ba, In-Beom Hwang, Kostas Manolas, Oleg Reabcuik, Andreas Bouchalakis, Pep Biel, Pipa, Eui Jo Hwang, Georgios Masouras, Konrad de La Fuente.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Christian Günter, Maximilian Eggestein, Roland Sallai, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

İddaa Tahmini

Bu sezon iki kulvarda birden skor üretmekte zorlanmayan Olympaikos ve Freiburg karşı karşıya geliyor. İlk galibiyetini hedefleyen ev sahibi ve galibiyetlerine devam etmek isteyen konuk ekibin 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg rüzgarları iki kulvarda birden devam ediyor. Almanya Bundesliga’da liderlik mücadelesi veren konuk ekip, Avrupa sahnesinde zorlu Olympiakos deplasmanından rahat bir galibiyet aldı. Konuk ekip 3 golle kazanırken, rakibine gol şansı vermedi.