UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Partizan Nice Bahis Tahmini 15.09.2022

EXXEN platformundan 15 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak olan UEFA Konferans Ligi D Grubu 2. hafta mücadelesinde, Partizan ile Nice karşı karşıya gelecek.

Best10, Partizan galibiyetine 2.95, beraberliğe 3.40, Nice galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.95, 2.5 Alt 1.83 oran kazandırıyor.

Partizan 10 Kişiyle Kaybetmedi

Partizan cephesinde Konferans Ligi serüveni harika bir geri dönüşle başladı. Aleksandar Stanojevic ve öğrencileri, konuk olduğu Slovacko deplasmanında 2-0 geriye düştükten sonra 10 kişi kaldı. Mücadeleden vazgeçmeyen ev sahibi, 10 kişiyle skoru 3-3’e getirmeyi başardı ve zor anlar yaşadığı mücadeleden 1 puanla döndü. Mücadele ev sahibi için kabus gibi başlarken, tarihi bir geri dönüşle sona erdi. Sırbistan Ligi’nde 5 haftadır maç kaybetmeyen Partizan, 4 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. Partizan iki kulvarda birden etkili olmayı başardı. Konferans Ligi sahnesinde kolay lokma olmadığını Slovacko deplasmanında ispatlayan ev sahibi, bu hafta sahasında Nice’ı konuk edecek.

Nice Toparlanma Sinyalleri Verdi

Nice, UEFA Konferans Ligi’nde açılışı 1 puanla yaptı. Rakibi Partizan gibi Köln karşısında maça iyi başlamayan ve 1-0 geriye düşen Nice, ikinci yarıda aradığı beraberlik golünü buldu ve Andy Delort’un penaltı golüyle 1 puanı hanesine yazdırdı. D Grubu’nda liderlik savaşını Köln ile vermesi beklenilen Nice, iç saha avantajını değerlendirmeyi başarmasa da, etkisiz kaldığı maçtan 1 puan almayı başardı. Konferans Ligi dönüşü Fransa Ligue 1 sahnesinde Ajaccio deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönen Lucien Favre’nin öğrencileri, sezona yaptığı kötü başlangıcın ardından son haftalarda toparlanma sinyalleri verdi. Nice bu hafta Partizan karşısında kazanarak liderlik iddiasını sürdürmek istiyor.

Partizan – Nice Maç Bilgileri

Partizan – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele FK Partizan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Partizan takımında Kristijan Belic kart cezalısı. Nice cephesinde ise Aaron Ramsey’in sakatlığı devam ediyor.

Partizan’nın ilk 11’i Belli mi?

Partizan’nın muhtemel kadrosu: Aleksandar Popovic, Igor Vujacic, Sinisa Sanicanin, Svetozar Markovic, Slobodan Urosevic, Marko Zivkovic, Bibras Natcho, Kristijan Belic, Fousseni Diabate, Hamidou Traore, Ricardo Gomes.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Jean-Clair Todibo, Flavius Daniliuc, Dante, Jordan Lotomba, Pablo Paulino Rosario, Sofiane Diop, Calvin Stengs, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

İki takımın içinde UEFA Konferans Ligi macerası 1’er puanla başladı. Geriden gelerek beraberliği yakalayan taraflar, kolay maç kaybetmeyeceğini ispatladı. İki takım gollerine 2. haftada da devam edeceği görüşündeyim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazananın çıkmadığı mücadelede 1’er puan bölüşüldü. İki takımda 90 dakika sonunda 1’er kez rakip fileleri havalandırmayı başardı ve hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı.