UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Kızılyıldız İddaa Tahmini 15.09.2022

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 2. maçında, Trabzonspor ile Kızılyıldız kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 19.45’de başlayacağını ve EXXEN platformundan takip edilebileceğini belirtelim.

Trabzonspor ve Kızılyıldız arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Trabzonspor kazanır 2.12, beraberlik 3.60, Kızılyıldız kazanır ise 3.50 olarak açıklanmış. 

Trabzonspor’da Moraller Bozuk

Temsilcimiz Trabzonspor, Avrupa Ligi’nde grubun ilk maçında Ferencvaros deplasmanından puansız dönmüştü. Macaristan’da oynadıkları maçı 3-2 kaybettiler. Ferencvaros’un 1-0 öne geçtikten sonra 10 kişi kalması da fayda etmedi. Trabzonspor adına tek sevindirici gelişme, yeni transferler Maxi Gomez ve Umut Bozok’dan skor katkısı almaları oldu. Süper Lig’de ise Adana Demirspor deplasmanında da 3-2 kaybeden Trabzonspor’da moraller bozuk. Avrupa Ligi’nde bu hafta Kızılyıldız’ı konuk edecek olan Bordo Mavililer, kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Trabzonspor’da Edin Visca, Yusuf Yazıcı, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Dorukhan Toköz ve Bruno Peres sakat olan isimler.

Kızılyıldız Sürpriz Peşinde

Kızılyıldız, gruba mağlubiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Grubun ilk maçında Monaco’yu konuk ettiler ve sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. İkinci yarıda penaltıdan yediği golle mağlup olan Sırbistan ekibi, grubun 2. maçında ise Trabzonspor deplasmanına konuk olacak. Kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Kızılyıldız, Sırbistan Süper Ligi’nde ise geçen hafta Novi Pazar deplasmanında 2-1 kazanarak moral buldu. Trabzonspor maçı öncesinde Kızılyıldız’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Trabzonspor – Kızılyıldız Maç Bilgileri

Trabzonspor – Kızılyıldız Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan kanalından Türkiye saati ile 19.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rajko Mitic Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Edin Visca, Yusuf Yazıcı, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Dorukhan Toköz ve Bruno Peres sakat olan isimler.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Jean Philippe Gbamin, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez, Umut Bozok

Kızılyıldız'ın ilk 11’i Belli mi?

Kızılyıldız’ın muhtemel kadrosu: Milan Borjan, Strahinja Erakovic, Nemanja Milunovic, Aleksandar Dragovic, Marko Gobeljic, Slavoljub Srnic, Kings Kangwa, Irakli Azarovi, Aleksandar Katai, Osman Bukari, Aleksandar Pesic

İddaa Tahmini

Kızılyıldız, grubun kağıt üzerinde zayıf halkası olarak gösteriliyor. İlk maçta Monaco’ya 1-0 kaybettiler. Trabzonspor ise Ferencvaros deplasmanında 3-2 kaybetti. Kızılyıldız maçının full gişe olması bekleniyor. Trabzonspor’dan bu kez galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.87

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.12

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, grupta ilk kez 3 puan aldı. Kızılyıldız karşısında zorlandılar ama maçı 2-1 kazanarak 3 puanı kaptılar.