UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Union Saint-Gilloise Malmö Bahis Tahmini 15.09.2022

Union Saint-Gilloise ile Malmö karşı karşıya geliyor. UEFA Avrupa Ligi D Grubu‘nda sahne alacak olan 2. hafta mücadelesi, 15 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de start alacak. Mücadelenin yayın ekranı EXXEN.

Betroad, Union Saint-Gilloise kazanır seçeneğine 1.60, beraberliğe 4.20, Malmö kazanır seçeneğine ise 5.90 oran belirlemiş durumda.

Union Saint-Gilloise Galibiyetle Başladı

Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise, Rangers engeline takıldı ve Şampiyonlar Ligi serüvenine 3. Ön Eleme Turu’nda veda etti. Deplasmanda 3-0 mağlup olan ev sahibine, iç sahada 2-0’lık galibiyet yeterli olmadı. Yeni sezonda göreve Karel Geraerts’i getiren Union Saint-Gilloise, UEFA Avrupa Ligi’nde ise sezon açılışını Union Berlin deplasmanında 1-0’lık galibiyetle yaptı. Senne Lynen’in tek golü skoru belirlerken, ev sahibi namağlup rakibi karşısında harika bir performans sergiledi. Haftanın en büyük sürprizlerinden birine imza atan Union Saint-Gilloise, Belçika Jüpiler Ligi’nde istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koysa da, Avrupa sahnesinde etkili oldu. Ligde geçtiğimiz haftayı iç sahada 2-1’lik Genk mağlubiyetiyle kapatan ev sahibi, bu hafta Malmö karşısında galibiyet arayacak.

Malmö Toparlanmak İstiyor

Konuk ekip Malmö bu sezon istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koydu. İsveç Allsvenskan Ligi’nde son 8 haftaya girilirken liderin 9 puan gerisinde kalan Malmö, üst üste 3 maçta yaşadığı puan kayıplarının ardından Norrköping galibiyetiyle kötü gidişata son verdi ve yeniden şampiyonluk yarışına tutundu. UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nun ilk haftasında ise Braga’yı sahasında konuk eden Andreas Georgson’un öğrencileri, evinde 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Konuk ekip Braga karşısında son derece yetersiz bir futbol sergiledi ve gruplara kötü bir başlangıç yaptı. Ligde toparlanan Malmö, UEFA Avrupa Ligi’nde ilk galibiyetini hedefliyor.

Union Saint-Gilloise – Malmö Maç Bilgileri

Union Saint Gilloise – Malmö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Den Dreef Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Malmö takımında Mahame Siby ve Adi Nalic’in sakatlıkları bulunuyor.

Union Saint Gilloise’nin 11’i Belli mi?

Union Saint Gilloise’nin muhtemel kadrosu: Anthony Moris, Christian Burgess, Siebe Van Der Heyden, Ismaël Kandouss, Bart Nieuwkoop, Jean Thierry Lazare, Teddy Teuma, Simon Adingra, Senne Lynen, Victor Okoh Boniface, Dante Vanzeir.

Malmö’nün 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Johan Dahlin, Dennis Hadzikadunic, Lasse Nielsen, Joseph Ceesay, Oscar Lewicki, Erdal Rakip, Sergio Pena, Anders Christiansen, Felix Beijmo, Jo Inge Berget, Ola Toivonen.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda zayıf halkalar arasında gösterilen Union Saint-Gilloise ve Malmö karşı karşıya geliyor. İki takımında mücadelede zorlanmadan skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.84

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda galibiyet Union Saint-Gilloise’nin. Ev sahibi 3 golle kazanırken, Malmö deplasmanda 2 golle mağlup oldu. Kazananları tebrik ederiz.