İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 15.09.2022

15 Eylül Perşembe günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Başakşehir – Fiorentina: MS 1, 2.46 (iddaa) – 2.75 (Bets10) ; Başakşehir’de yüzler gülüyor. Geçtiğimiz hafta içi Konferans Ligi’nde grubun ilk maçında Hearts deplasmanına konuk olan Başakşehir, net bir galibiyet aldı. İskoçya’da rakibini 4-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Başakşehir’in çok sayıda fırsatı da harcadığını belirtelim. Grubun 2. maçında ise Fiorentina’yı ağırlayacak olan Başakşehir’i zor bir 90 dakika bekliyor. Geçtiğimiz Pazartesi günü ise Süper Lig’de Beşiktaş’a konuk olan Emre Belezöğlu’nun ekibi, Bertrand Traore’nin tek golüyle rakibini 1-0 mağlup etti ve yenilmezlik serisini 5 maça çıkarttı. Konferans Ligi’nde Fiorentina’yı konuk edecek Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor. Fiorentina, grubun en güçlü takımı olarak gösteriliyor ama Konferans Ligi’nde ilk maçta beklentileri karşılayamadılar. Grubun ilk maçında Rigas Skola’yı konuk eden Mor Menekşeler, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Antonin Barak’ın golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. İtalya Serie A’da ise hafta sonu Bologna deplasmanında yine öne geçtiler ama bu sefer puan alamadılar. Bologna’ya 2-1 kaybeden Fiorentina, Serie A’da bu sezon sadece 1 galibiyet alabildi. Konferans Ligi’nde Başakşehir’e konuk olacak Fiorentina’da Nicolas Gonzalez, Nikola Milenkovic ve Gaetano Castrovilli’nin sakatlıkları var. Başakşehir, grubun ilk maçında Hearts deplasmanında kolay bir galibiyet aldı. İskoçya’da rakibini 4-0 ile geçtiler. Fiorentina ise ilk maçta Rigas Skola ile yenişemedi. Artemio Franchi’de konuk ettikleri rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Serie A’da ise geçen hafta Bologna’ya kaybettiklerini belirtelim. Başakşehir, maçın favorisi. Fiorentina karşısında zorlansalar da kazanmalarını bekliyorum.

Trabzonspor – Kızılyıldız: MS 1, 1.87 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Temsilcimiz Trabzonspor, Avrupa Ligi’nde grubun ilk maçında Ferencvaros deplasmanından puansız dönmüştü. Macaristan’da oynadıkları maçı 3-2 kaybettiler. Ferencvaros’un 1-0 öne geçtikten sonra 10 kişi kalması da fayda etmedi. Trabzonspor adına tek sevindirici gelişme, yeni transferler Maxi Gomez ve Umut Bozok’dan skor katkısı almaları oldu. Süper Lig’de ise Adana Demirspor deplasmanında da 3-2 kaybeden Trabzonspor’da moraller bozuk. Avrupa Ligi’nde bu hafta Kızılyıldız’ı konuk edecek olan Bordo Mavililer, kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Trabzonspor’da Edin Visca, Yusuf Yazıcı, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Dorukhan Toköz ve Bruno Peres sakat olan isimler. Kızılyıldız, gruba mağlubiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Grubun ilk maçında Monaco’yu konuk ettiler ve sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. İkinci yarıda penaltıdan yediği golle mağlup olan Sırbistan ekibi, grubun 2. maçında ise Trabzonspor deplasmanına konuk olacak. Kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Kızılyıldız, Sırbistan Süper Ligi’nde ise geçen hafta Novi Pazar deplasmanında 2-1 kazanarak moral buldu. Trabzonspor maçı öncesinde Kızılyıldız’da önemli bir eksik bulunmuyor. Kızılyıldız, grubun kağıt üzerinde zayıf halkası olarak gösteriliyor. İlk maçta Monaco’ya 1-0 kaybettiler. Trabzonspor ise Ferencvaros deplasmanında 3-2 kaybetti. Kızılyıldız maçının full gişe olması bekleniyor. Trabzonspor’dan bu kez galibiyet bekliyorum.

Dynamo Kiev – AEK Larnaca: MS 1, 1.53 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Dynamo Kiev, bildiğimiz gibi Şampiyonlar Ligi’nde Benfica elenerek Avrupa Ligi’nin yolunu tuttu. Grubun ilk maçında Fenerbahçe’ye konuk olan Ukrayna ekibi, 90+2’de yediği golle rakibine 2-1 mağlup olmuştu. Mircea Lucescu’nun ekibi, yakaladığı tek pozisyonda golü buldu ama puan almalarına yetmedi. Fenerbahçe karşısında çok zorlandılar ve haklı bir yenilgi yaşadılar. Ukrayna Premier Lig’de ise geçen hafta sonu FC Lviv’i tek golle geçen Dynamo Kiev, sezonun ilk galibiyetini elde etti. Avrupa Ligi’nde bu hafta AEK Larnaca’yı konuk edecek Dynamo Kiev’de Denys Popov, Georgiy Bushchan ve Mykola Shaparenko sakat olan isimler. AEK Larnaca, grubun ilk maçında konuk ettiği Rennes karşısında puan alamadı. Grubun favorisi olarak gösterilen Rennes’e karşı gösterdikleri performans ise takdir edilesiydi. Maçın uzatma dakikalarında yedikleri golle 2-1 kaybettiler. Mağlubiyete rağmen Jose Luis Oltra’nın takımı güven verdi diyebiliriz. Ligde ise geçen hafta Nea Salamis’i tek golle geçtiler ve moral buldular. Bu galibiyet ile ligde sezonun ilk galibiyetini aldıklarını belirtelim. Avrupa Ligi’nde grubun 2. maçında Dynamo Kiev’e konuk olacak AEK Larnaca’da eksik yok. İki takımda grupta oynadığı ilk maçta mağlubiyet ile ayrıldı. Dynamo Kiev Fenerbahçe’ye AEK Larnaca ise Rennes’e 2-1’lik sonuçlar ile kaybetti. Dynamo Kiev, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Mircae Lucescu’nun ekibi zayıf rakibini mağlup eder ve grupta ilk galibiyetini alır.

Toplam İddaa Oranı: 7.03

Bets10 Bahis Oranı: 48.95