İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 15.09.2022

15 Eylül Perşembe gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

CFR Cluj – Sivasspor: MS 1, 1.91 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; CFR Cluj, bildiğimiz gibi Romanya Ligi’nde mücadele ediyor. UEFA KonferansLigi’nde geçen hafta Ballkani deplasmanına konuk olan CFR Cluj, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Uzatma dakikalarında Yuri Matias’ın attığı golle 1 puanı kurtaran Dan Petrescu’nun öğrencileri, grubun 2. maçında ise Sivasspor’a konuk olacak. Balkani karşısında etkili bir performans göstermişlerdi ama yine de kazanamadılar. Geçtiğimiz hafta sonu ise Romanya 1. Ligi’nde Universitatea’yı konuk eden CFR Cluj, rakibini 2-0 ile geçti ve zirve takibini sürdürdü. Konferans Ligi’nde bu hafta Sivasspor’u konuk edecek CFR Cluj’da Gabriel Debeljuh’un sakatlığı bulunuyor. Temsilcimiz Sivasspor, sezona Avrupa Ligi’nde başlamıştı ama Malmö’ye elendiler ve yollarına Konferans Ligi’nde devam ediyorlar. Grubun ilk maçında Slavia Prag’ı konuk eden Yiğidolar, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Geriye düştüğü maçtan beraberlik çıkartmayı başaran Yiğidolar, Süper Lig’de ise kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu İstanbulspor ile 1-1 berabere kalan Sivasspor’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Teknik direktör Rıza Çalımbay adına da tehlike çanlarının çalmaya başladığını belirtelim. Maç öncesinde Sivasspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Sivasspor, Süper Lig’de bu sezon galibiyet ile tanışamadı. İlk 6 haftada galibiyetleri yok. Öte yandan Konferans Ligi’nde de grubun ilk maçında Slavia Prag ile 1-1 berabere kaldılar. CFR Cluj’de grubun ilk maçında galibiyet alamamıştı. Ballkani ile 1-1 berabere kaldılar. Sivasspor, savunmada çok aksıyor. CFR Cluj iç sahada etkili bir takım. Rumen ekibinin taraftarı önünde kazanacağını düşünüyorum. 

Monaco Ferencvaros: MS 1, 1.27 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; Monaco’da moraller yerinde. Son haftalarda Fransa Ligue 1’de üst üste galibiyetler alan Monaco, bir galibiyette Avrupa Ligi’nde aldı. Geçtiğimiz hafta içi Avrupa Ligi’nde Kızılyıldız deplasmanına konuk olan Philippe Clement’in öğrencileri, rakibini tek golle 1-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Monaco’ya galibiyeti getiren gol, Breel Embolo’dan geldi. Fransa Ligue 1’de ise son 2 haftada Nice ve Lyon maçlarından 6 puan çıkartan Monaco’da yüzler gülüyor. Avrupa Ligi’nde grubun 2. maçında Ferencvaros’u konuk edecek Monaco’da Kevin Volland’ın sakatlığı devam ediyor. Ferencvaros’da UEFA Avrupa Ligi’ne galibiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Grubun ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor’u konuk ettiler ve sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldılar. 10 kişi kalmasına rağmen iyi bir direnç gösteren ve kazanmayı başaran Macaristan ekibi, ilk maçlar sonunda grupta liderliğe yükseldi. Macaristan Ligi’nde de üst üste galibiyetler alan Stanislav Cherchesov’un ekibi, geçen hafta Kisvarda engelini de 3-0 ile geçti. Kisvarda karşısında 3 gol atarak Hat trick yapan Samy Mmaee, galibiyetin baş mimarıydı. Maç öncesinde Ferencvaros’da önemli bir eksik bulunmuyor. Monaco, maçın favorisi. Grubun da favorisi olarak gösteriliyorlar. İlk maçta Kızılyıldız’ı deplasmanda 1-0 ile geçtiler. Ferencvaros karşısında da kazanırlar ve 2’de 2 yaparak liderliğie yükselirler. 

Rennes – Fenerbahçe: KGVAR, 1.60 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Rennes, UEFA Avrupa Ligi’nde grubun ilk maçında AEK Larnaca’nın konuğu oldu. Sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Bruno Genesio’nun öğrencileri, gruba galibiyet ile başladı. AEK Larnaca deplasmanında çok zorlandılar ama Lorenz Assignon’nun golüyle 3 puanı kaptılar. Kamal Sulemana, gösterdiği performans ile galibiyetin baş mimarıydı diyebiliriz. Fransa Ligue 1’de ise geçen hafta Auxerre engelini de 5 golle geçen Rennes’de moraller yerinde. Fransa Ligue 1’de oynadıkları son 3 maçta 7 puan toplayarak çıkışa geçtiler. Grubun 2. maçında Fenerbahçe’yi konuk edecek Rennes’de Jeremy Doku, Baptiste Santamaria ve Arnaud Kalimuendo sakat olan isimler. Fenerbahçe’de grubun ilk maçında kazanan takımlardan biriydi. Kadıköy’de Dynamo Kiev’i konuk eden Sarı Lacivertliler, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Yeni transfer Michy Batshuayi, oyuna sonradan dahil oldu ve Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golü kaydetti. Süper Lig’de ise geçen haftayı bay olarak geçen Sarı Lacivertliler, bu sezon hücumda çok üretken. Lig’de attıkları 15 golle Süper Lig’in en golcü takımı olduklarını belirtelim. Dynamo Kiev karşısında da bol pozisyon bulmayı başarmışlardı. King, Valencia, Batshuayi ve Pedro gibi kaliteli ayaklara sahipler. Grubun 2. maçında Rennes’e konuk olacak Fenerbahçe’de Bruma ve Serdar Dursun kadroda yer almıyor. Fenerbahçe, grubun ilk maçında Dynamo Kiev engelini 2-1 ile geçti. Batshuayi’nin 90+2’de attığı golle 3 puanı almayı başardılar. Rennes ise AEK Larnaca deplasmanında 2-1 kazandı ama kolay bir galibiyet alamadılar. Fenerbahçe’ye karşı işleri pek kolay değil. Fenerbahçe’nin hareketli hücum hattı sayesinde yine gol bulmasını bekliyorum. Rennes maçın favorisi ama iki takımda skor üretmeyi başaracaktır. 

Toplam İddaa Oranı: 3.88

Bets10 Bahis Oranı: 31.60