Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Hertha Berlin İddaa Tahmini 16.09.2022

Mainz 05 ile Hertha Berlin, Almanya Bundesliga‘nın 7. haftasında karşı karşıya gelecek. 16 Eylül Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak olan mücadele, tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Mainz 05 galibiyetine 1.71, beraberliğe 3.95, Hertha Berlin galibiyetine ise 4.91 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.49, beraberliğe 3.58, konuk ekibe ise 4.22 oran veriyor.

Mainz Üst Sıralarda Yer Alıyor

Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 6 hafta geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mainz 05, 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 10 puan toplamayı başardı ve ligin üst sıralarında yer aldı. Bo Svensson ve öğrencileri, ilk 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başarırken, son 3 haftadan ise sadece 3 puan çıkarabildi. Bayer Leverkusen ve Hoffenheim karşısında mağlup olmaktan kurtulamayan ekip, Gladbach deplasmanından ise galibiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta Hoffenheim deplasmanında mücadele 11’e 11 devam ederken 45 dakika rakibine gol şansı vermeyen ev sahibi, ikinci yarının tamamında 10 kişi mücadele ederken, 4-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Üst üste puan kayıplarına rağmen üst sıralardaki yerini koruyan Mainz 05, yeniden Bundesliga sahnesinde yükselişe geçmek istiyor.

Hertha Berlin Yükselişe Geçti

Hertha Berlin, Almanya Bundesliga’da son 2 haftadan 4 puan toplamayı başardı. Sandro Schwarz ve öğrencileri sezona kötü bir başlangıç yaparken, ilk 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabilmişti. Son 2 haftada önce Augsburg’u deplasmanda 2-0 mağlup eden konuk ekip, ardından sahasında Bayer Leverkusen ile 2-2 berabere kaldı. Son 2 haftada 4 kez rakip fileleri havalandıran Hertha Berlin, ilk 2 haftada ise sadece 2 gol bulmuştu. Bayer Leverkusen karşısında ilk yarı golsüz beraberlikle geçildi. İkinci yarının hemen başında 1-0 geriye düşen Hertha Berlin, Suat Serdar ve Richter’in golleriyle 2-1 öne geçmeyi başarırken, bitime 11 dakika kala kalesinde beraberlik golünü gördü. Hertha Berlin bu sezon galibiyet adına zorlanırken, son 2 haftada toparlanma sinyalleri verdi.

Mainz 05 – Hertha Berlin Maç Bilgileri

Mainz 05 – Hertha Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz cephesinde bu hafta Marcus Ingvartsen’in sakatlığı devam ediyor. Hertha Berlin’de ise Kelian Nsona’nın sakatlığı devam ediyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Silvan Widmer, Alexander Hack, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Angelo Fulgini, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Karim Onisiwo, Jonathan Burkardt.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Oliver Christensen, Oliver Kempf, Filip Uremovic, Jonjoe Kenny, Maximilian Mittelstadt, Dodi Lukebakio, Lucas Tousart, Suat Serdar, Ivan Sunjic, Chidera Ejuke, Wilfried Kanga.

İddaa Tahmini

İlk haftalardaki etkisine geri dönmek isteyen Mainz 05 ve son 2 haftada yakaladığı yükselişi sürdürmek isteyen Hertha Berlin, 3 puan adına karşı karşıya geliyor. Galibiyet hedefindeki tarafların karşılaşmada gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda karşılaşmada skor üretmeyi başarırken, 90 dakika sonunda puanlar bölüşüldü. 1’er golle galibiyet hedefine ulaşamayan Mainz 05 ve Hertha Berlin, hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı ve 90 dakika sonunda skor üretmeyi başardı.