Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Fulham İddaa Tahmini 16.09.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Nottingham Foret evinde, Fulham’ı ağırlayacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Nottingham Forest ile Fulham zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Nottingham Forest galibiyetinin 2.88, beraberlik tercihinin 3.40, Fulham galibiyetinin ise 2.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Nottingham Forest Düşme Hattında

Nottingham Forest, Premier Lig’de oynadığı son karşılaşmada Bournemouth’a 3-2 mağlup olmuştu. City Ground’da konuk ettikleri rakibine karşı 2-0 öne geçtiler ama ikinci yarıda yedikleri 3 golle puan alamadılar. Steve Cooper’ın ekibi adına son derece dramatik bir mağlubiyet oldu. Premier Lig’de bu sezon oynadığı 6 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Nottingham Forest, topladığı 4 puan ile düşme hattında yer alıyor. Bu hafta ise Fulham ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Omar Richards ve Moussa Niakhate’nin sakatlıkları sürüyor.

Mitrovic Gollerine Devam Ediyor

Fulham’da Premier Lig’de oynadığı son karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılmıştı. Londra’da konuk oldukları Tottenham’a 2-1 kaybettiler. Fulham’ın tek golü yine Aleksandar Mitrovic’den gelmişti. Mitrovic’in attığı harika gol görülmeye değerdi. Premier Lig’de bu sezon 6 gol atmayı başaran Sırp golcü, Premier Lig’de gol krallığında zirvede yer alıyor. Bu sezon 6 haftada 8 puan toplayan Marco Silva’nın öğrencileri, Premier Lig’de 10. sırada bulunuyor. Bu hafta Nottingham Forest’a konuk olacak Fulham’da Harry Wilson’ın sakatlığı bulunuyor.

Nottingham Forest – Fulham Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Omar Richards ve Moussa Niakhate’nin sakatlıkları sürüyor. Fulham’da Harry Wilson’ın sakatlığı bulunuyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Marek Rodak, Kenny Tete, Tosin Adarabioyo, Tim Ream, Antonee Robinson, Harrison Reed, Joao Palhinha, Boby Reid, Andreas Pereira, Neeskens Kebano, Aleksandar Mitrovic

İddaa Tahmini

Fulham, bu sezon hücumda çok üretken. Özellikle Aleksandar Mitrovic, sezona çok iyi başladı ve attığı gollerle Fulham’ı sırtlıyor. Nottingham Forest’da son haftalarda puan kayıpları yaşıyor ama City Ground’da kolay gol buluyorlar. İki takımında gol bulacağı zevki bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.74

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fulham, zorlu deplasmandan 3 puan ile döndü. Nottingham Forest’ı 3-2 ile geçerek moral buldular.