Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Lecce Bahis Tahmini 16.09.2022

S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 16 Eylül Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 7. hafta mücadelesinde, Salernitana ile Lecce karşı karşıya gelecek.

intobet, Salernitana galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.35, Lecce galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Salernitana Mağlubiyete Yer Vermedi

İtalya Serie A Ligi’nin 6. haftasında Juventus deplasmanına konuk olan Salernitana, 2-0 öne geçmeyi başardığı olaylı maçta galibiyeti son dakika golüyle kaçırdı ve evine 2-2’lik beraberlikle döndü. Üst üste 3. beraberliğini alan ev sahibi, son 5 haftada ise namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Yeni sezonda sadece ilk hafta Roma’ya kaybeden Davide Nicola’nın öğrencileri, son 5 haftadan 4 beraberlik, 1 galibiyetle 16 puan toplamayı başardı. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Salernitana, maç kazanmakta zorlanıyor. Yeni sezonda 6 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilen ev sahibinde üst üste puan kayıpları yaşanmasına rağmen, son 5 haftada namağlup bir performans sergilemek çok değerliydi. Ligin dişli takımlarından biri olduğunu ispatlayan ev sahibi, milli araya yenilmezlik serisini koruyarak girmek istiyor.

Lecce Puan Kayıplarına Çare Bulamadı

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Monza ile karşı karşıya gelen Lecce, ligin en zayıf halkası karşısında puan kayıplarına son veremedi ve kendisi gibi Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan rakibiyle iç sahada 1-1 berabere kaldı.  İlk haftanın tamamında puan kaybeden konuk ekip, 3 mağlubiyet, 3 beraberliğe imza attı. Kalesini henüz gole kapatmayı başaramayan Lecce, yeni yükseldiği Serie A Ligi’ne adapte olmakta zorlanıyor. Kötü savunma performansıyla ligin zayıf halkaları arasında yer alan Marco Baroni’nin öğrencileri, bu hafta 5 maçtır kaybetmeyen Salernitana’ya deplasmanda konuk olacak. Lecce milli ara öncesi sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.

Salernitana – Lecce Maç Bilgileri

Salernitana – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana takımında Radovanovic, Franck Ribery ve Bohinen’in sakatlıkları bu hafta devam ediyor. Lecce cephesinde ise Mert Çetin ve Joel Voelkerling Persson’un sakatlıkları devam ediyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Luigi Sepe, Norbert Gyömber, Dylan Bronn, Federico Fazio, Tonny Vilhena, Emil Bohinen, Giulio Maggiore, Antonio Candreva, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Pasquale Mazzocchi.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Kristijan Bistrovic, Morten Hjulmand, Espeto, Federico Di Francesco, Assan Ceesay, Joan Gonzàlez.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezonun dirençli performanslarından birini ortaya koyan Salernitana, zayıf halka olmadığını son 5 haftada sergilediği namağlup performansla gösterdi. Ev sahibi zor günler geçiren Lecce karşısında haftayı galibiyetle kapatmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.89

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Lecce, yeni sezonun ilk galibiyetini milli ara öncesi Salernitana deplasmanında 2-1’lik skorla aldı. Konuk ekip iyi performansıyla bu hafta Serie A Ligi sahnesinde bizleri yanılttı.