TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Adana Demirspor İddaa Tahmini 17.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de son 3 maçından da mağlubiyet ile ayrılan Antalyaspor bu hafta iç sahada, Adana Demirspor’u konuk edecek. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından seyredilebilecek.

Antalyaspor ve Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Antalyaspor kazanır 2.21, beraberlik 3.76, Adana Demirspor kazanır ise 3.31 olarak açıklanmış.

Antalyaspor 3 Maçtır Kaybediyor

Antalyaspor, geçen sezon gösterdiği performansın çok uzağında. Süper Lig’de geride kalan 6 haftada sadece 2 galibiyet alabildiler. Geçtiğimiz hafta sonu Kayserispor deplasmanına konuk olan Kırmızı Beyazlılar, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Kayserispor karşısında pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Süper Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılan Nuri Şahin’in ekibi, bu hafta iç sahada konuk edeceği Adana Demirspor karşısında galibiyet arayacak. Maç öncesinde Antalyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Adana Demirspor Zirve Takibinde

Adana Demirspor ise yeni sezona iyi başladı. Süper Lig’de oynadıkları 6 maçta 13 puan toplayan Vincenzo Montella’nın öğrencileri, lider Konyaspor’un 2 puan gerisinde yer alıyor. Geçen hafta iç sahada Trabzonspor’u konuk eden Adana Demirspor, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de bu sezon tek mağlubiyeti bulunan Adana Demirspor, ligin 3. haftasında Kadıköy’de Fenerbahçe’ye 4-2 kaybetmişti. Son 3 karşılaşmada ise 7 puan toplayan Adana Demirspor’da moraller yerinde.

Antalyaspor – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Antalyaspor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Fedor Kudryashov, Güray Vural, Fernando, Gökdeniz Bayrakdar, Hakan Özmert, Alassane Ndao, Luiz Adriano, Haji Wright  

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Samet Akaydın, Simon Deli, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Younes Belhanda, Henry Onyekuru, Emre Akbaba, Artem Dzyuba

İddaa Tahmini

Antalyaspor’da işler kötüye gidiyor. Süper Lig’de oynadıkları son 3 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldılar. Hücumda da pek güven vermiyorlar. Adana Demirspor ise geçen hafta Trabzonspor’u 3-2 ile geçti. Hücumda üretkenler ama savunmada da Adana Demirspor güven vermiyor. Taraf bahsi açısından zor bir maç. İki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor’da kötü gidişat devam etti. İç sahada konuk ettikleri Adana Demirspor’a 3-0 kaybettiler. Üst üste 4 maçtır mağlup oluyorlar.