Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Bayern Münih İddaa Tahmini 17.09.2022

17 Eylül Cumartesi akşamı Almanya Bundesliga‘nın 7. hafta fikstüründe yer alan mücadelede, Augsburg ile Bayern Münih kozlarını paylaşacak. beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 16:30.

Hovarda, Augsburg galibiyetine 16.99, beraberliğe 8.15, Bayern Münih galibiyetine ise 1.16 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.29, 2.5 Alt 3.79 oran kazandırıyor.

Augsburg 3 Hafta Sonra Kazandı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Augsburg, aldığı üst üste 3 mağlubiyetin ardından Werder Bremen deplasmanında kazandı. Ev sahibi Almanya Bundesliga sahnesinde sezona kötü bir başlangıç yaparken, Werder Bremen’i deplasmanda 1-0 mağlup ederek kötü gidişata dur dedi. İlk 6 haftadan 4 mağlubiyet, 2 galibiyetle 6 puan toplamayı başaran Augsburg, iç sahada çıktığı tüm maçları kaybederken, Bayer Leverkusen ve Bremen deplasmanlarında kazandı. Ligin en golcü takımlarından Werder Bremen karşısında kalesini gole kapatarak 3 puan hedefine ulaşan Enrico Maassn’ın öğrencileri, bu sezon ilk kez kalesini gole kapattı. Son maçta sergilenen iyi performans ev sahibini Bayern Münih maçı öncesinde umutlandırdı.

Bayern Münih Lige Moralli Döndü

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda geride bıraktığımız hafta Barcelona karşısına çıkan Bayern Münih, deplasmanda aldığı İnter mağlubiyetinin ardından bir kez daha 2-0’lık galibiyete imza attı ve Katalanlar karşısında harika bir sınav verdi. Devler sahnesinde 2’de 2 yapmayı başaran Nagelsmann’ın öğrencileri, Almanya Bundesliga ise son 3 haftayı 1’er puanla kapattı. Son şampiyon Almanya Bundesliga’ya 3’te 3 yapmayı başarırken, 15 golle 9 puan toplamış ve kalesinde sadece 1 gole izin vermişti. Şampiyonlar Ligi serüveninin başlamasıyla birlikte ligde 3 hafta boyunca 1’er puana razı gelen Bayern Münih, tekrar ligde eski günlerine geri dönmek istiyor. Milli ara öncesi Augsburg deplasmanında galibiyet arayacak olan konuk ekip, Şampiyonlar Ligi zaferinin ardından lige moralli dönüyor.

Augsburg – Bayern Münih Maç Bilgileri

Augsburg – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele WWK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg takımında Felix Uduokhai ve Frederik Winther’in sakatlıkları devam ediyor. Bayern Münih takımında Bouna Sarr, Kingsley Coman ve Lucas Hernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Iago, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Fredrik Jensen, Elvis Rexhbecaj, Andre Hahn, Carlos Gruezo, Ermedin Demirovic.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Noussair Mazraoui, Matthijs De Ligt, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Leroy Sane, Ryan Gravenberch, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Thomas Müller, Sadio Mane.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın son şampiyonu Bayern Münih, devler sahnesinde aldığı üst üste galibiyetlerin ardından rotasını lige çevirdi. Nagelsmann’ın öğrencileri Augsburg deplasmanından rahat bir galibiyet almayı başarır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.26

Hovarda Oranı: H2, Oran 1.43

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Augsburg yeni transferi Mergim Berisha’nın golüyle iç sahada namağlup Bayern Münih’i mağlup etmeyi başardı ve Almanya Bundesliga’da haftanın en büyük sürprizine imzasını attı.