LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Elche İddaa Tahmini 17.09.2022

İspanya La Liga’da zirve takibini devam ettiren Barcelona evinde, Elche karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 17.15’de start alacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Barcelona Elche arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Barcelona kazanır 1.11, beraberlik 10.00, Elche kazanır ise 26.00 olarak açıklanmış.

Barcelona Galibiyet Serisini Sürdürüyor

Barcelona, La Liga’da zirve takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Cadiz deplasmanına konuk olan Barcelona, rakibini 4-0 ile geçti ve galibiyet serisini sürdürdü. La Liga’da bu sezon 5 hafta geride kaldı ve Xavi’nin öğrencileri 13 puana sahip. Lider Real Madrid’in sadece 2 puan gerisindeler. Üst üste 4 maçtır kazanmayı başaran Barcelona, hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde mağlubiyet yaşadı. Almanya’da konuk oldukları Bayern Münih’e 2-0 kaybettiler. La Liga’da bu hafta Elche’yi konuk edecek Barcelona’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Elche’nin Galibiyeti Yok

Elche, La Liga’da bu sezon galibiyet ile tanışamadı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Athletic Bilbao karşısında da puan almayı başaramadılar. La Liga’da geride kalan 5 haftada sadece 1 puan toplayabilen Francisco Rodriguez’in öğrencileri, düşme hattında yer alıyor. Cadiz ile beraber La Liga’da galibiyeti bulunmayan 2 takımdan biriler. Bu hafta ise Camp Nou’da Barcelona’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Elche’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Barcelona – Elche Maç Bilgileri

Barcelona – Elche Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Jules Kounde, Andreas Christensen, Jordi Alba, Frankie De Jong, Franck Kessie, Pedri, Ferran Torres, Raphinha, Robert Lewandowski

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Guido Carrillo, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Barcelona, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’e 2-0 mağlup oldu. Çok sayıda fırsatı değerlendiremediler ve kaybettiler. La Liga’da ise bu hafta rakip Elche. Xavi’nin öğrencileri, ligde üst üste galibiyetler alıyor. Lider Real Madrid’in takibini sürdürürler ve Elche karşısında farklı kazanırlar. 

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.55

intobet Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.78

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona’da galibiyet serisi devam etti. Elche’yi 3-0 mağlup ettiler ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldiler.