Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna Empoli Bahis Tahmini 17.09.2022

Bologna sahasında Empoli‘yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 7. hafta mücadelesi, 17 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:00’da, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

intobet, Bologna galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.45, Empoli galibiyetine ise 3.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.87, 2.5 Alt 1.94 oran kazandırıyor.

Arnautovic Bologna’yı Sırtladı

Bologna’yı ilk 5 haftanın 3’ünde golleriyle mağlubiyetten kurtaran Marko Arnautovic, bu kez takımını Fiorentina karşısında galibiyete taşıdı. İlk 5 haftayı puan kayıplarıyla geçiren e sahibinde, Arnautovic 5 maçta 5 gole imza attı. Geçtiğimiz hafta ise Fiorentina karşısında 1-0 geriden gelerek Musa Barrow ve Marko Arnautovic’in golleriyle galip gelmeyi başaran Bologna, yeni sezonun ilk galibiyetini taraftarı önünde aldı. 6 maçtan 6 puan toplayabilen ve ligin alt sıralarında yer alan Sinisa Mihajlovic’in öğrencileri, iç saha galibiyetlerine bu hafta Empoli karşısında devam etmek istiyor. Ev sahibi golcüsü Arnautovic’in golleriyle son 3 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koydu.

Empoli Zor Günler Geçiriyor

Sezon başında göreve Paolo Zanetti’yi getiren Empoli, yeni hocasıyla ilk 6 haftadan galibiyet çıkaramadı. İtalya Serie A Ligi’nde en kötü sezon başlangıçlarından birine imza atan konuk ekip, 6 maçtan 4 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. İlk hafta alınan Spezia mağlubiyetinin ardından, Fiorentina, Lecce, Hellas Verona ve Salernitana karşısında 1’er puan alan Empoli, geçtiğimiz hafta ise sahasında Roma’ya kaybetti. 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamayan Empoli cephesinde kabus devam ediyor. Bu hafta ile birlikte milli araya girilirken, konuk ekip kazanarak kabusa son vermek istiyor. Rakip 5 maçlık galibiyet hasretine son verirken, puan kayıplarına devam eden Empoli’nin işi çok zor.

Bologna – Empoli Maç Bilgileri

Bologna – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna takımında Adama Soumaoro’nun sakatlığı devam ediyor. Empoli’de ise Nicolo Cambiaghi, Lorenzo Tonelli ve Mattia Destro’nun sakatlıkları devam ediyor.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Lorenzo De Silvestri, Kevin Bonifazi, Gary Medel, Nicolas Dominguez, Andrea Cambiaso, Roberto Soriano, Marko Arnautovic, Denso Kasius, Musa Barrow, Jerdy Schouten.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Fabiano Parisi, Ardian Ismajli, Nedim Bajrami, Filippo Bandinelli, Liam Henderson, Razvan Marin, Petar Stojanovic, Marko Pjaca, Sam Lammers.

İddaa Tahmini

5 maç sonra galip gelen Bologna, iç saha galibiyetlerine Empoli karşısında devam etmek istiyor. Rakibinden daha iyi bir performans grafiğiyle sahaya çıkacak olan Bologna, iç sahada kazanmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.89

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Empoli yeni sezonun ilk galibiyetini Bologna deplasmanında Filippo Bandinelli’nin tek golüyle aldı. Bologna cephesinde ise yeniden düşüş başladı.