Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Schalke 04 İddaa Tahmini 17.09.2022

Ruhr derbisinde Borussia Dortmund ile Schalke 04 karşı karşıya geliyor. İddaa fikstüründe 17 Eylül Cumartesi akşamı yer alan zorlu mücadele, Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3.

Bets10, Borussia Dortmund galibiyetine 1.40, beraberliğe 4.93, Schalke 04 galibiyetine ise 8.19 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.22, beraberliğe 4.73, konuk ekibe ise 6.26 oran veriyor.

Borussia Dortmund Lige Mağlubiyetle Döndü

UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde zorlu Manchester City deplasmanına konuk olan Borussia Dortmund, golsüz beraberlikle geçilen ilk yarının ardından, ikinci yarının hemen başında Jude Bellingham’ın golüyle 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Son 10 dakikaya 1-0 önde giren Sarı Siyahlılar, bitime kısa bir süre kala savunmada City gibi güçlü bir rakibe önemli açıklar verince, 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Edin Terzic ve öğrencileri, Leipzig karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyetin arından, bir darbe de devler arenasında aldı. Almanya Bundesliga’da ilk 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 12 puan toplamayı başaran Dortmund, Şampiyonlar Ligi’nde ise 2 haftadan 3 puan topladı. Son maçlarda üst üste mağlubiyetler alan Dortmund, tekrar toparlanacak güce sahip.

Schalke 04 Kabusa Son Verdi

Almanya Bundesliga’ya geri dönen Schalke 04, yeni sezonun ilk galibiyetini Ruhr derbisi öncesinde Bochum’a karşı aldı. İlk 5 haftadan 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alan ve zayıf halkalar arasında yer alan Franck Kramer’in öğrencileri, sahasında konuk ettiği Bochum karşısında 3-1’lik skorla ilk galibiyetini aldı. İlk kez bir karşılaşmada 3 gol bulmayı başaran Schalke 04, savunmadaki hatalarını bu kez golcüleriyle telafi etti. İlk 6 haftada kalesini gole kapatmayı başaramayan konu kekip, toplamda 13 gol yedi. Rakip filelere ise 8 gol göndermeyi başaran Schalke 04, milli ara öncesi galibiyetlerine ezeli rakibi Dortmund karşısında devam etmek istiyor. Konuk ekibin rakibi Şampiyonlar Ligi sahnesinden yorgun dönerken, Schalke bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyor.

Borussia Dortmund – Schalke 04 Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Schalke 04 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund takımında Sebastien Haller, Mallen, Morey, Dahoud, Kobel, Gittens, Adeyem ve Hazard’ın sakatlıkları bulunuyor. Schalke 04 cephesinde bu hafta Marcin Kaminski ve Cedric Brunner’in sakatlıkları bulunuyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Marius Wolf, Salih Özcan, Raphael Guerreiro, Marco Reus, Julian Brandt, Jude Bellingham, Anthony Modeste, Giovanni Reyna.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Maya Yoshida, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Thomas Ouwejan, Alex Kral, Rodrigo Zalazar Martinez, Tom Krauss, Danny Latza, Simon Terodde, Marius Bülter.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da Ruhr derbisi sahne alacak. İç saha avantajına sahip olan Dortmund, ilk 6 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilen Schalke 04 karşısında haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…