İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 17.09.2022

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Mallorca – Almeria: MS 1, 1.79 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Mallorca, geçtiğimiz hafta sonu Santiago Bernabeu’da Real Madrid’e konuk oldu. Karşılaşmada Vedat Muriqi’nin golüyle öne geçmeyi başardılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Mallorca, bu sezon geride kalan 5 haftada 4. kez puan kaybı yaşamış oldu. Javier Aguirre’nin ekibinin La Liga’da tek galibiyeti bulunuyor. Bu sezon tek galibiyetini Rayo Vallecano deplasmanında almışlardı. Bu hafta Almeria’yı konuk edecek Mallorca’da Amath Ndiaye ve Dominik Greif’in sakatlıkları devam ediyor. Almeria, bu sezon La Liga’da tek galibiyet alabildi. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Osasuna’ya 1-0 kaybettiler. Bir önceki hafta ise Valladolid deplasmanında da 1-0 mağlup olmuşlardı. Umar Sadıq’ın takımdan ayrılmasının ardından hücumdaki güçleri azaldı. Bu net bir şekilde skorlara da yansımaya başladı diyebiliriz. Son 2 haftadan puan çıkartamayan Rubi’nin öğrencileri, bu 2 maçlık süreçte gol de atamadı. Bu hafta konuk olacakları Mallorca deplasmanında da işleri zor. Maç öncesinde Almeria’da Ivan Martos ve Cesar de la Hoz’un sakatlıkları devam ediyor. Mallorca, maçın favorisi. Almeria son haftalarda güven vermiyor. Son 2 haftadan puan alamadan ayrıldılar ve hücumda çok etkisizler. Mallorca’nın taraftarı önünde kazanacağını düşünüyorum.

Tottenham – Leicester City: MS 1, 1.31 (iddaa) – 1.49 (Bets10) ; Tottenham, bu sezon Premier Lig’in dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. İlk 6 haftada 14 puan toplayan Tottenham, lider Arsenal’ın 1 puan uzağında. 2. sıradaki Manchester City ile de eşit puana sahipler. Ligde oynadıkları son maçta Fulham’ı 2-1 ile geçen Londra ekibi, hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Sporting CP deplasmanında beklenmedik bir mağlubiyet yaşadılar. Jose Alvalade’de uzatma dakikalarında 2 gol yiyen Tottenham, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılmış oldu. Premier Lig’de bu hafta konuk edecekleri Leicester City karşısında maçın net favorisiler. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Oliver Skipp’in sakatlığı devam ediyor. Leiceter City adına işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’e bu sezon çok kötü bir giriş yapan Leicester City, ilk 6 haftada galibiyet ile tanışamadı. 1. haftada Brentford ile 2-2 berabere kalan Brendan Rodgers’ın ekibi, bu maçın ardından üst üste 5 maçta da mağlubiyet yaşadı. Premier Lig’de oynadıkları son karşılaşmada ise AMEX’de Brighton’a karşı 5-2 kaybettiler. Brendan Rodgers adına tehlike çanları da çalmaya başladı. Premier Lig’de bu hafta Tottenham’a konuk olacak Leicester City’de Ricardo Pereira ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları sürüyor. Tottenham, PremierLig’de bu sezon mağlubiyet yşaamadı. 6 hafta sonunda 14 puanları var ve lider Arsenal’ın takibini devam ettiriyorlar. İç sahada oynadıkları 3 maçı da kazandılar. Ligin son sırasındaki Leicester City karşısında da kazanırlar ve iç sahadaki galibiyet serisini devam ettirirler.

Athletic Bilbao – Rayo Vallecano: MS 1, 1.37 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; Athletic Bilbao, geçtiğimiz hafta rahat bir galibiyet aldı. Elche deplasmanına konuk olan Bask ekibi, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. La Liga’da bu sezon 3. galibiyetini alan Ernesto Valverde’nin ekibi puanını ise 10’a yükseltti. Geçen hafta Elche karşısında erkenden buldukları gollerle maçın fişini çekmişlerdi. Bu sezon La Liga’da tek mağlubiyetleri var. 2 hafta önce San Mames Barria’da konuk ettikleri Espanyol’a 1-0 kaybettiler. Bu hafta Rayo Vallecano’yu konuk edecek Athletic Bilbao’da önemli bir eksik bulunmuyor. Rayo Vallecano’da geçen hafta La Liga’nın kazanan takımlarından biriydi. Vallecas’da konuk ettikleri Valencia’yı 2-1 ile geçtiler. La Liga’da bu sezon 2. galibiyetini alan Rayo Vallecano, puanını 7’ye yükseltti. Ligin ilk galibiyetini ise Espanyol deplasmanında almışlardı. Andoni Iraıla Sagarna’nın ekibi, son haftalarda kalesini gole kapatamıyor. La Liga’da oynadıkları son 3 maçta da kalelerinde gol gördüler. Bu hafta konuk olacakları Athletic Bilbao karşısında da işleri pek kolay değil. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Andreas Martin ve Salvi Sanchez’in sakatlıkları bulunuyor. Athletic Bilbao, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Elche deplasmanında rahat kazandı. İlk yarıdan fişi çektiler ve 3 puanı 4-1’lik skorl ile aldılar. Rayo Vallecano’da Valencia engelini 2-1 ile geçti. Athletic Bilbao, ilk 5 haftada 10 puan topladı. Sezona iyi başladılar. Rayo Vallecano karşısında da kazanmalarını bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.21

Bets10 Bahis Oranı: 4.82