İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 17.09.2022

17 Eylül Cumartesi gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

İstanbulspor – Beşiktaş: MS 2, 1.61 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İstanbulspor, bildiğimiz gibi bu sezon Süper Lig’in yeni takımlarından biri. Sezonun ilk galibiyetini 2 hafta önce Alanyaspor deplasmanında almışlardı. Alanyaspor’u tek golle geçen Osman Zeki Korkmaz’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise Sivasspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Sivasspor karşısında galibiyeti kaçırdılar da diyebiliriz. İlk 5 hafta sonunda 4 puan toplayan İstanbulspor, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta iç sahada Beşiktaş’ı konuk edecekler. Maç öncesinde İstanbulspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Vodafone Park’da konuk ettiği Başakşehir karşısında mağlup oldu. Maçın ikinci yarısında Bertrand Traore’nin golüyle 1-0 kaybeden Siyah Beyazlılar, haftayı puansız kapattı. Süper Lig’de bu sezon ilk kez mağlubiyet yaşayan Valerien Ismael’in ekibi, liderliği de Konyaspor’a kaptırdı. 5 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Beşiktaş, 6 hafta sonunda topladığı 13 puan ile 2. sırada yer alıyor. Bu hafta konuk olacakları İstanbulspor karşısında maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Dele Alli ve Rachid Ghezzal’ın sakatlıkları devam ediyor. İstanbulspor, geçen hafta Sivasspor deplasmanında puan almayı başardı ama sezonun en zorlu maçlarından birini oynayacaklar. Kadro kaliteleri belli. Beşiktaş’a karşı işleri zor. Beşiktaş, geçen hafta Başakşehir’e kaybetti ve bu hafta telafi peşinde. İstanbulspor deplasmanında kazanırlar ve moral bulurlar.

Barcelona – Elche: MS 1 (-2), 1.55 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Barcelona, La Liga’da zirve takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Cadiz deplasmanına konuk olan Barcelona, rakibini 4-0 ile geçti ve galibiyet serisini sürdürdü. La Liga’da bu sezon 5 hafta geride kaldı ve Xavi’nin öğrencileri 13 puana sahip. Lider Real Madrid’in sadece 2 puan gerisindeler. Üst üste 4 maçtır kazanmayı başaran Barcelona, hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde mağlubiyet yaşadı. Almanya’da konuk oldukları Bayern Münih’e 2-0 kaybettiler. La Liga’da bu hafta Elche’yi konuk edecek Barcelona’da önemli bir eksik bulunmuyor. Elche, La Liga’da bu sezon galibiyet ile tanışamadı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Athletic Bilbao karşısında da puan almayı başaramadılar. La Liga’da geride kalan 5 haftada sadece 1 puan toplayabilen Francisco Rodriguez’in öğrencileri, düşme hattında yer alıyor. Cadiz ile beraber La Liga’da galibiyeti bulunmayan 2 takımdan biriler. Bu hafta ise Camp Nou’da Barcelona’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Elche’de önemli bir eksik bulunmuyor. Barcelona, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’e 2-0 mağlup oldu. Çok sayıda fırsatı değerlendiremediler ve kaybettiler. La Liga’da ise bu hafta rakip Elche. Xavi’nin öğrencileri, ligde üst üste galibiyetler alıyor. Lider Real Madrid’in takibini sürdürürler ve Elche karşısında farklı kazanırlar. 

Antalyaspor – Adana Demirspor: KGVAR, 1.61 (iddaa) – 1.74 (Bets10) ; Antalyaspor, geçen sezon gösterdiği performansın çok uzağında. Süper Lig’de geride kalan 6 haftada sadece 2 galibiyet alabildiler. Geçtiğimiz hafta sonu Kayserispor deplasmanına konuk olan Kırmızı Beyazlılar, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Kayserispor karşısında pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Süper Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılan Nuri Şahin’in ekibi, bu hafta iç sahada konuk edeceği Adana Demirspor karşısında galibiyet arayacak. Maç öncesinde Antalyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Adana Demirspor ise yeni sezona iyi başladı. Süper Lig’de oynadıkları 6 maçta 13 puan toplayan Vincenzo Montella’nın öğrencileri, lider Konyaspor’un 2 puan gerisinde yer alıyor. Geçen hafta iç sahada Trabzonspor’u konuk eden Adana Demirspor, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de bu sezon tek mağlubiyeti bulunan Adana Demirspor, ligin 3. haftasında Kadıköy’de Fenerbahçe’ye 4-2 kaybetmişti. Son 3 karşılaşmada ise 7 puan toplayan Adana Demirspor’da moraller yerinde. Antalyaspor’da işler kötüye gidiyor. Süper Lig’de oynadıkları son 3 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldılar. Hücumda da pek güven vermiyorlar. Adana Demirspor ise geçen hafta Trabzonspor’u 3-2 ile geçti. Hücumda üretkenler ama savunmada da Adana Demirspor güven vermiyor. Taraf bahsi açısından zor bir maç. İki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

Toplam İddaa Oranı: 4.01

Bets10 Bahis Oranı: 30.97