İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 17.09.2022

17 Eylül Cumartesi günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Newcastle United – Bournemouth: MS 1, 1.29 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; Newcastle United, Premier Lig’de oynadığı son maçta Crystal Palace ile yenişemedi. St. James Park’da konuk ettikleri rakibi ile golsüz berabere kaldılar. Premier Lig’de bu sezon oynadıkları 6 maçta sadece tek galibiyetleri var. Ligin ilk haftasında Nottingham Forest’a karşı 2-0 kazanarak 3 puanı alan Eddie Howe’un ekibi, bu galibiyetin ardından son 5 maçta ise kazanamadı. Premier Lig’de tek mağlubiyetlerini ise Anfield’da Liverpool’a karşı aldılar. Bu hafta Bournemouth’u konuk edecek Newcastle United’da Emil Krafth ve Jonjo Shelvey’in sakatlıkları devam ediyor. Bournemouth, Premier Lig’de bu sezon 2 galibiyet almayı başardı. 2 hafta önce City Ground’da Nottingham Forest’a konuk olan Bournemouth, rakibini 3-2 mağlup etti. 2-0 geriye düştükleri matça harika bir geri dönüşe imza atan Bournemouth, haftayı 3 puan ile kapatmıştı. Gary O’Neil yönetiminde de yollarına devam ediyorlar. Premier Lig’de oynadıkları 6 maçta 7 puan toplayarak dikkat çektiler. Bu hafta Newcastle United’a konuk olacak Bournemouth’da önemli bir eksik bulunmuyor. Bournemouth, Premier Lig’de oynadığı son maçta Nottingham Forest’ı 2-0 geriden gelip 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı ama bu kez rakip daha güçlü. St. James Park’da Newcastle United’ı galibiyete yakın görüyorum.

Valencia – Celta Vigo: KGVAR, 1.74 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; Valencia, geçtiğimiz hafta sonu Vallecas’da Rayo Vallecano’nun konuğuydu. Sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Yarasalar, bu sezon La Liga’da 3. yenilgisini yaşadı. Geride kalan 5 haftada 2 galibiyet alabilen Gennaro Gattuso’nun öğrencileri, bu 2 galibiyete de Mestalla’da ulaştı. Taraftarı önünde oynadıkları son maçta Getafe’yi 5-1 mağlup etmeyi başarmışlardı. Bu hafta ise Celta Vigo’yu konuk edecek. Maç öncesinde Valencia’da kaleci Jaume Domenech’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Celta Vigo’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Wanda Metropolitano’da konuk oldukları Atletico Madrid’e 4-1 kaybettiler. Maçın ilk 20 dakikasında önemli fırsatlar buldular ama değerlendiremediler. Bu sezon La Liga’da 2 galibiyeti bulunan Celta Vigo’da en öne çıkan isim, golcü Iago Aspas. İspanyol golcü, attığı 5 golle Celta Vigo’nun en fazla gol atan oyuncusu konumunda. Bu hafta Mestalla’da Valencia’ya konuk olacak Celta Vigo’da Goncalo Paciencia’nın sakatlığı devam ediyor. Celta Vigo’nun 2 maçlık galibiyet serisi, geçen hafta Atletico Madrid karşısında sona erdi. Bu sezon ligde oynadıkalrı 5 maçta da gol bulmayı başardılar. Aspas formda. Valencia ise sezonun 2 galibiyetini de Mestalla’da aldı. Mestalla’da iyi oynuyorlar. Gollü ve tempolu bir maç bekliyorum. İki takımda skor üretmeyi başarır.

Ümraniyespor – Kasımpaşa: MS 2, 2.35 (iddaa) – 2.80 (Bets10) ; Ümraniyespor’un bu sezon Süper Lig’de galibiyeti bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta sonu Gaziantep FK deplasmanına konuk olan Ümraniyespor, sahadan1-1’lik beraberlik ile ayrılmayı başardı. Ümraniyespor’a 1 puanı getiren gol Mrsic’in penaltısıyla gelmişti. Süper Lig’de bu sezon 6 hafta geride kaldı ve Ümraniyespor’un sadece 2 puan toplayabildiğini belirtelim. Sezonun ilk haftasında ilk puanını Fenerbahçe deplasmanında almışlardı. Bu hafta ise Kasımpaşa’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Ümraniyespor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Kasımpaşa, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Galatasaray karşısında öne geçtiler ama puan alamadılar. Bahoken’in golüyle öne geçtikleri maçta 3-2 kaybeden Kasımpaşa’nın Süper Lig’de yakalamış olduğu 2 maçlık galibiyet serisi de sona erdi Şenol Can yönetiminde çıktıkları 4 karşılaşmada 2 galibiyetleri var. Son haftalarda hücum anlamında üretken olduklarını belirtelim. Sami Uğurlu yönetiminde ilk 3 maçta ise gol atamamışlardı. Maç öncesinde Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmuyor. Kasımpaşa, maçın favorisi. Ümraniyespor, bu sezon Süper Lig’de galibiyet ile tanışamadı. Sadece 2 puanları var ve düşme hattındalar. Kasımpaşa, kadro kalitesi olarak Ümraniyespor’un önünde. Kasımpaşa’dan bu hafta galibiyet beklentim var.

Toplam İddaa Oranı: 5.27

Bets10 Bahis Oranı: 7.90