Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Toulouse İddaa Tahmini 17.09.2022

17 Eylül Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde 8. hafta heyecanı yaşanıyor. Günün son maçında Lille sahasında Toulouse‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de start alacak mücadeleyi, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

intobet, Lille kazanır seçeneğine 1.80, beraberliğe 3.95, Toulouse kazanır seçeneğine ise 4.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.65, 2.5 Alt 2.24 oran kazandırıyor.

Lille Ezeli Rakibine Kaybetti

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Marsilya deplasmanına konuk olan Lille, Ismaily’nin erken golüyle bulduğu üstünlüğü koruyamadı ve ezeli rakibi karşısında Veldorme deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Maça iyi başlayan Lille’in mücadelede etkisi kısa sürdü. Yeni sezonda bir türlü istikrar yakalayamayan Paulo Fonseca ve öğrencileri için derbide kaybetmemek çok değerliydi ancak bunu başaramadılar. Montpellier galibiyetinin ardından tekrar düşüşe geçen Lille, son 4 haftayı 2 galibiyet, 2 mağlubiyetle geçirdi. Son 4 haftada kazandığı her maçın ardından puan kaybeden Lille, göreve büyük umutlarla gelen Fonseca yönetiminde bir türlü istikrar sağlayamadı. 7 haftadan 10 puan toplamayı başarabilen ev sahibi, özellikle savunma hattında ilk haftadan itibaren önemli açıklar verdi. Fonseca ve öğrencilerinin ilk 7 haftanın tamamında kalesini gole kapatamadığını söyleyelim.

Toulouse 4 Hafta Sonra Kazandı

Zakaria Aboukhlal’ın golü geçtiğimiz hafta Toulouse cephesinde puan kayıplarına son verdi. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi 4 haftalık galibiyet hasreti ve 3 maçlık mağlubiyet serisiyle sahasında Reims’i konuk ederken, iyi bir mücadeleyle haklı bir galibiyet aldı. Kalesinde sadece 1 isabetli şuta izin veren Toulouse, tek golle 3 puanı hanesine yazdırdı. Bildiğimiz gibi ligin yeni temsilcisi sezona iyi bir başlangıç yapmış ve 3 haftadan 2 beraberlik, 1 galibiyetle 5 puan toplamayı başarmıştı. Kısa sürede düşüşe geçen Philippe Montanier’in öğrencileri, kötü gidişata Reims karşısında son verdi. 7 haftadan 8 puan toplayan konuk ekip, henüz alt sıralardan kurtulmayı başarmazken, Reims galibiyetiyle birlikte umutlandı. Ligin yeni temsilcisi galibiyetlerine Lille deplasmanında devam etmek istiyor.

Lille – Toulouse Maç Bilgileri

Lille – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lillce cephesinde karşılaşma öncesi Timothy Weah, Thiago Djalo, Remy Cabella ve Edon Zhegrova’nın sakatlıkları bulunuyor. Toulouse cephesinde bu hafta Rhys Healey ve Rafael Ratao’nun sakatlıkları devam ediyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leonardo Jardim, Bafode Diakite, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Ismaily, Angel Gomes, Gabriel Gudmundsson, Jonathan Bamba, Benjamin Andre, Adam Ounas, Jonathan David.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Rasmus Nicolaisen, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Mikkel Desler, Branco van den Boomen, Brecht Dejaegere, Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de yeni bir teknik adamla yeni sezona giren Lille’de en büyük sorun istikrarsızlık. Ev sahibi milli araya kazanarak girmek istiyor. Fonseca ve öğrencileri iç saha avantajıyla ligin yeni temsilcilerinden Toulouse karşısında galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille iç sahada Jonathan David ve Adam Ounas’ın golleriyle galibiyete uzandı. Fonseca ve öğrencileri, milli araya galibiyetle girdi ve moral buldu. Kazananları tebrik ederiz.