LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Almeria Bahis Tahmini 17.09.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Almeria deplasmanda, Mallorca karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 15.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Mallorca ile Almeria zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Mallorca galibiyetinin 2.05, beraberlik tercihinin 3.35, Almeria galibiyetinin ise 3.90 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Mallorca Farklı Kaybetti

Mallorca, geçtiğimiz hafta sonu Santiago Bernabeu’da Real Madrid’e konuk oldu. Karşılaşmada Vedat Muriqi’nin golüyle öne geçmeyi başardılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Mallorca, bu sezon geride kalan 5 haftada 4. kez puan kaybı yaşamış oldu. Javier Aguirre’nin ekibinin La Liga’da tek galibiyeti bulunuyor. Bu sezon tek galibiyetini Rayo Vallecano deplasmanında almışlardı. Bu hafta Almeria’yı konuk edecek Mallorca’da Amath Ndiaye ve Dominik Greif’in sakatlıkları devam ediyor.

Almeria Düşüşe Geçti

Almeria, bu sezon La Liga’da tek galibiyet alabildi. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Osasuna’ya 1-0 kaybettiler. Bir önceki hafta ise Valladolid deplasmanında da 1-0 mağlup olmuşlardı. Umar Sadıq’ın takımdan ayrılmasının ardından hücumdaki güçleri azaldı. Bu net bir şekilde skorlara da yansımaya başladı diyebiliriz. Son 2 haftadan puan çıkartamayan Rubi’nin öğrencileri, bu 2 maçlık süreçte gol de atamadı. Bu hafta konuk olacakları Mallorca deplasmanında da işleri zor. Maç öncesinde Almeria’da Ivan Martos ve Cesar de la Hoz’un sakatlıkları devam ediyor.

Mallorca – Almeria Maç Bilgileri

Mallorca – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 15.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Toralin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Amath Ndiaye ve Dominik Greif’in sakatlıkları devam ediyor. Almeria’da Ivan Martos ve Cesar de la Hoz’un sakatlıkları devam ediyor.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

İddaa Tahmini

Mallorca, maçın favorisi. Almeria son haftalarda güven vermiyor. Son 2 haftadan puan alamadan ayrıldılar ve hücumda çok etkisizler. Mallorca’nın taraftarı önünde kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.79

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Mallorca, evinde kazanmayı başardı. Almeria’yı 1-0 mağlup ettiler.