Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Bournemouth İddaa Tahmini 17.09.2022

İngiltere Premier Lig’de orta sıralarda yer alan iki takım karşı karşıya gelecek. Bournemouth deplasmanda, Newcastle United’a konuk olacak. Zorlu karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Newcastle United bugün Bournemouth karşısında maçın net favorisi. Hovarda oranlarını ele alırsak ev sahibi Newcastle United galibiyetine 1.47, beraberlik tercihine 4.65, Bournemouth galibiyetine 7.30 oran veriyor. 

Newcastle United Galibiyet Peşinde

Newcastle United, Premier Lig’de oynadığı son maçta Crystal Palace ile yenişemedi. St. James Park’da konuk ettikleri rakibi ile golsüz berabere kaldılar. Premier Lig’de bu sezon oynadıkları 6 maçta sadece tek galibiyetleri var. Ligin ilk haftasında Nottingham Forest’a karşı 2-0 kazanarak 3 puanı alan Eddie Howe’un ekibi, bu galibiyetin ardından son 5 maçta ise kazanamadı. Premier Lig’de tek mağlubiyetlerini ise Anfield’da Liverpool’a karşı aldılar. Bu hafta Bournemouth’u konuk edecek Newcastle United’da Emil Krafth ve Jonjo Shelvey’in sakatlıkları devam ediyor.

Bournemouth’dan 3 Puan

Bournemouth, Premier Lig’de bu sezon 2 galibiyet almayı başardı. 2 hafta önce City Ground’da Nottingham Forest’a konuk olan Bournemouth, rakibini 3-2 mağlup etti. 2-0 geriye düştükleri matça harika bir geri dönüşe imza atan Bournemouth, haftayı 3 puan ile kapatmıştı. Gary O’Neil yönetiminde de yollarına devam ediyorlar. Premier Lig’de oynadıkları 6 maçta 7 puan toplayarak dikkat çektiler. Bu hafta Newcastle United’a konuk olacak Bournemouth’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Newcastle United – Bournemouth Maç Bilgileri

Newcastle United – Bournemouth'un Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Emil Krafth ve Jonjo Shelvey’in sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimaraes, Sean Longstaff, Saint Allan Maximin, Alexander Isak

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Bournemouth, Premier Lig’de oynadığı son maçta Nottingham Forest’ı 2-0 geriden gelip 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı ama bu kez rakip daha güçlü. St. James Park’da Newcastle United’ı galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.29

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcsatle United, yine kazanamadı. 1-0 geriye düştükleri maçta Isak’ın penaltı golüyle 1 puan aldılar.