Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Eintracht Frankfurt Bahis Tahmini 17.09.2022

beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5 ekranlarından 17 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Stuttgart ile Eintracht Frankfurt kozlarını paylaşacak.

Mercedes-Benz Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Stuttgart galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.56, Eintracht Frankfurt galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda.

Stuttgart 6 Haftadır Kazanamıyor

Sehrou Guirassy geçtiğimiz hafta zorlu Allianz Arena deplasmanında attığı 2 şık golle Stuttgart’ı mağlubiyetten kurtardı. İlk 5 haftanın tamamında puan kaybeden Stuttgart, son şampiyon Bayern Münih karşısında 2 kez geriden gelerek skoru eşitledi ve evine 2-2’lik beraberlikle döndü. 5 beraberlik, 1 mağlubiyet alan ev sahibi, henüz galibiyetle tanışmayı başaramadı. Sadece Freiburg karşısında mağlup olan Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, 6 haftanın 4’ünde rakip fileleri havalandırmayı başarsa da galip gelmeyi başaramadı. Savunma zafiyetleriyle dikkat çeken Stuttgar, Bayern Münih karşısında da önemli hatalara imza atarken, iyi hücum performansıyla deplasmanda mağlubiyetten kurtuldu. Galibiyete hasret yoluna devam eden ev sahibi, ilk galibiyetini Frankfurt karşısında almak istiyor.

Eintracht Frankfurt Galibiyet Peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda zorlu Veldrome deplasmanına konuk olan Eintracht Frankfurt, Marsilya engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başarırken, ilk hafta Sporting karşısında aldığı 1-0’lık mağlubiyetin ardından, hatasını zorlu deplasmanda telafi etti. Almanya Bundesliga sahnesinde ise geçtiğimiz haftayı iç sahada 1-0’lık Wolfsburg mağlubiyetiyle tamamlayan Oliver Glasner’in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi sahnesinden yorgun dönmüş ve Bundesliga sahnesinde yetersiz kalmıştı. Bu hafta devler sahnesinden moralli dönen konuk ekip, Stuttgart karşısında kazanarak, Bundesliga’da yeniden yükselişe geçmek istiyor. Oliver Glasner ve öğrencileri iki kulvarda birden son haftalarda toparlanma sinyalleri verdi.

Stuttgart – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Stuttgart – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart takımında Luca Pfeiffer ve Josha Vagnoman’ın sakatlıkları devam ediyor. Frankfurt takımında Almamy Toure, Buta, Onguene, Lenz ve Luca Pellegrini’nin sakatlıkları devam ediyor

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Konstantinos Mavropanos, Waldemar Anton, Borna Sosa, Naouirou Ahamada, Hiroki Ito, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Luca Pellegrini, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede iki takımda güven vermeyi başaramadı. 6 maçtır kazanamayan Stuttgart ile Şampiyonlar Ligi yorgunu Frankfurt karşı karşıya geliyor. İki takımında mücadelede gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole sahne olan mücadelede, Frankfurt deplasmanda 3 golle 3 puana uzanırken, Stuttgart ise galibiyet hasretini 7 haftaya çıkardı. İki takımda mücadelede skor üretmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.