Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino Sassuolo İddaa Tahmini 17.09.2022

İtalya Serie A Ligi‘nin 7. hafta fikstüründe yer alan mücadelede, Torino ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. 17 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadeleyi, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Betroad, Torino galibiyetine 1.88, beraberliğe 3.70, Sassuolo galibiyetine ise 4.15 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Torino İç Sahada Namağlup

İtalya Serie A Ligi sahnesinde ilk 6 hafta geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Torino, 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan topladı. Monza, Cremonese ve Lecce gibi ligin yeni temsilcileri karşısında galip gelmeyi başaran ev sahibi, Lazio ile berabere kaldı. İnter ve Atalanta karşısında ise mağlup oldu. 3 zorlu maçtan sadece 1 puan çıkarabilen Ivan Juric’in öğrencileri, ligin yeni temsilcileri karşısında ise hataya yer vermedi. 6 maçın 4’ünde skor üretmeyi başaran Torino, iç sahada namağlup bir performans ortaya koydu. İç saha etkisiyle dikkat çeken Torino, deplasmanda aldığı 1-0’lık İnter mağlubiyetinin ardından. iç saha etkisini sürdürmek istiyor.

Sassuolo 4 Maçtır Kazanamıyor

Sassuolo iç sahada 10 kişiyle Udinese’ye direnemedi. Maça iyi başlayan ve ilk 45 dakikayı Davide Frattesi’nin golüyle 1-0 önde kapatan Sassuolo, ikinci yarının hemen başında Ruan’ın kırmızı kartıyla 10 kişi kaldı. Tam 45 dakika 10 kişi mücadele eden Sassuolo, skoru koruyamadı ve sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Alessio Dionisi ve öğrencileri, ilk 6 haftada sadece iç sahada Lecce’yi mağlup edebildi. Maç kazanmakta zorlanan ve ligin alt sıralarından kurtulamayan Sassuolo, son 3 haftada sadece 1 kez rakip fileleri havalandırabildi. Maç kazanmakta zorlanan ve gol sorunu yaşayan Sassuolo, Torino deplasmanında galibiyet arayacak.

Torino – Sassuolo Maç Bilgileri

Torino – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino cephesinde Samuele Ricci ve Aleksey Miranchuk’un sakatlıkları devam ediyor. Sassuolo’da bu hafta Ruan kart cezalısı, Defrel, Mert Müldür, Berardi ve Hamed Traore’nin sakatlıkları devam ediyor.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Mergim Vojvoda, Nemanja Radonjić, Sasa Lukic, Karol Linetty, Antonio Sanabria, Marko Pjaca.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Gianmarco Ferrari, Rogerio, Martin Erlic, Giorgos Kiriakopoulos, Jeremy Toljan, Davide Frattesi, Matheus, Maxime Lopez, Armand Lauriente, Andrea Pinamonti.

İddaa Tahmini

İç sahada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Torino, tam 4 haftadır puan kayıplarına çare bulamayan Sassuolo karşısında galibiyetle sürdürmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.60

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada 90 dakika boyunca skor eşitliği bozulmazken, sahneye son dakikada Agustin Alvarez Martinez çıktı ve Sassuolo’ya deplasmanda 3 puanı getirdi.