TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ümraniyespor Kasımpaşa Bahis Tahmini 17.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Günün ilk maçında, Ümraniyespor ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Ümraniyespor ile Kasımpaşa takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Ümraniyespor galibiyetine 1.58, beraberlik tercihine 3.50, Kasımpaşa galibiyetine ise 2.80 verildiğini görüyoruz.

Ümraniyespor Galibiyet Arıyor

Ümraniyespor’un bu sezon Süper Lig’de galibiyeti bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta sonu Gaziantep FK deplasmanına konuk olan Ümraniyespor, sahadan1-1’lik beraberlik ile ayrılmayı başardı. Ümraniyespor’a 1 puanı getiren gol Mrsic’in penaltısıyla gelmişti. Süper Lig’de bu sezon 6 hafta geride kaldı ve Ümraniyespor’un sadece 2 puan toplayabildiğini belirtelim. Sezonun ilk haftasında ilk puanını Fenerbahçe deplasmanında almışlardı. Bu hafta ise Kasımpaşa’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Ümraniyespor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kasımpaşa Mağlup Oldu

Kasımpaşa, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Galatasaray karşısında öne geçtiler ama puan alamadılar. Bahoken’in golüyle öne geçtikleri maçta 3-2 kaybeden Kasımpaşa’nın Süper Lig’de yakalamış olduğu 2 maçlık galibiyet serisi de sona erdi Şenol Can yönetiminde çıktıkları 4 karşılaşmada 2 galibiyetleri var. Son haftalarda hücum anlamında üretken olduklarını belirtelim. Sami Uğurlu yönetiminde ilk 3 maçta ise gol atamamışlardı. Maç öncesinde Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ümraniyespor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Ümraniyespor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de ‘de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Serkan Kırıntılı, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Yonathan Del Valle, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Idrissa Camara

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Sadık Çiftpınar, Jeffrey Bruma, Raoul Petretta, Aytaç Kara, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Haris Hajradinovic, Stephane Bahoken, Bersant Celina

İddaa Tahmini

Kasımpaşa, maçın favorisi. Ümraniyespor, bu sezon Süper Lig’de galibiyet ile tanışamadı. Sadece 2 puanları var ve düşme hattındalar. Kasımpaşa, kadro kalitesi olarak Ümraniyespor’un önünde. Kasımpaşa’dan bu hafta galibiyet beklentim var.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.35

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.80

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ümraniyespor, puan kaybetmeye devam ediyor. İç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa’ya 2-1 kaybettiler ve galibiyet hasretleri 6 maça çıktı.