Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Manchester City İddaa Tahmini 17.09.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. İlk 6 haftada mağlubiyeti bulunmayan Manchester City deplasmanda, Wolverhampton karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 14.30’da Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz

Wolverhampton ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Wolverhampton kazanır 9.50, beraberlik 5.75, Manchester City kazanır ise 1.33 olarak açıklanmış.

Wolverhampton İlk Kez Kazandı

Wolverhampton, Premier Lig’de 2 hafta önce kazanmayı başarmıştı. Molineux Ground’da konuk ettikleri Southampton karşısında tek golle kazanmayı başardılar. Rakibini 1-0 mağlup eden Bruno Lage’in öğrencileri, sezonun da ilk galibiyetini almış oldu. Premier Lig’de bu sezon 6 hafta geride kaldı ve Wolverhampton’ın 6 puanı bulunuyor. Geçen hafta Premier Lig’de maçlar iptal edilmişti ve bu hafta maçlar kaldığı yerden devam edecek. Molineux Ground’da Manchester City’i konuk edecek olan Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic’in sakatlığı devam ediyor.

Manchester City Moralli

Manchester City’de moraller yerinde. Hem Premier Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde yollarına devam ediyorlar. Geçtiğimiz hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund’u konuk eden Manchester City, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premir Lig’de ise bu sezon 6 hafta geride kaldı ve Pep Guardiola’nın ekibinin 14 puanı var. Lider Arsenal’ın sadece 1 puan gerisindeler. Ligde oynadıkları son maçta Aston Villa deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönmüşlerdi. Bu hafta Manchester City’de Aymeric Laporte’un sakatlığı devam ediyor.

Wolverhampton – Manchester City Maç Bilgileri

Wolverhampton – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic’in sakatlığı devam ediyor. Manchester City’de Aymeric Laporte’un sakatlığı devam ediyor.

Wolverhampton'ın 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Leander Dendoncker, Joao Moutinho, Pedro Neto, Daniel Podence, Yerson Mosquera, Raul Jimenez

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Manchester City, maçın net favorisi. Molieux Ground’da kolay bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum. Wolverhampton bu sezon sadece 1 galibiyet alabildi ve vasatı aşamıyorlar. Pep Guardiola’nın ekibi farklı kazanır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.66

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, rahat kazandı. Molineux Ground’da Wolverhampton’ı 3-0 mağlup ettiler.