TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Fatih Karagümrük Bahis Tahmini 18.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Yoluna namağlup devam eden Başakşehir iç sahada, Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Başakşehir ve Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Başakşehir kazanır 1.56, beraberlik 4.48, Fatih Karagümrük kazanır ise 6.43 olarak açıklanmış.

Başakşehir Zirve Takibinde

Başakşehir, bu sezonun flaş takımlarından biri. Süper Lig’de ve Konferan Ligi’nde olmak üzere üst üste galibiyetler almaya başladılar. Hafta içi Konferans Ligi’nde Fiorentina’yı 3-0 mağlup eden Başakşehir, Süper Lig’de ise Vodafone Park’da Beşiktaş’ı tek golle 1-0 mağlup etmişti. Bu sezon Süper Lig’de oynadıkları 5 karşılaşmada 13 puan topladılar ve zirve takibini sürdürüyorlar. Lider Konyaspor’un sadece 1 puan gerisinde bulunan Emre Belözoğlu’nun ekibi, bu sezon Süper Lig’de oynadığı maçlarda kalesinde de gol görmedi. Bu hafta Fatih Karagümrük’ü konuk edecek Başakşehir’de eksik bulunmuyor.

Fatih Karagümrük 3 Maçtır Kaybetmiyor

Fatih Karagümrük, sezona üst üste mağlubiyetler alarak başlamıştı ama son haftalarda toparlanma sinyalleri veriyorlar. İlk galibiyetini ligin 3. haftasında Ankaragücü karşısında alan Fatih Karagümrük, son 2 maçında ise Sivasspor ve Giresunspor ile de berabere kaldı. Süper Lig’de bu sezon 5 puan toplayan Andrea Pirlo’nun öğrencileri, düşme hattının 1 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta ise ligin formda takımı olan Başakşehir’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı ve Samed Onur’un sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Başakşehir – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Başakşehir – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.15 Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı ve Samed Onur’un sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Bertrand Traore, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Vegar Hedenstad, Burak Bekaroğlu, Salih Dursun, Caner Erkin, Kristijan Bistrovic, Matteo Ricci, Fabio Borini, Ahmed Musa, Jimmy Durmaz, Mbaye Diagne

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük adına zor bir maç. Son 2 haftada 4 puan topladılar ama karşılarında çok formda bir Başakşehir var. Süper Lig’de ve Konferans Ligi’nde üst üste galibiyetler alan Başakşehir, Fatih Karagümrük karşısında da kazanır ve milli araya moralli girer.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.56

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, iç sahada konuk ettiği Fatih Karagümrük ile golsüz berabere kaldı. Gol yememe serileri ise devam etti.