Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Arsenal İddaa Tahmini 18.09.2022

İngiltere Premier Lig’de Pazar günü 2 maç var. Günün ilk maçında Brentford ile Arsenal kozlarını paylaşacak. Karşılaşma saat 14.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Brentford ile Arsenal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Brentford galibiyetinin 4.20, beraberlik tercihinin 4.00, Arsenal galibiyetinin ise 1.85 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Brentford Gol Yollarında Etkili

Brentford, Premier Lig’in bu sezon üretken takımlarından biri. Ligde oynadıkları son maçta Leeds United’ı farklı geçmeyi başardılar. Ivan Toney’in hat trick yaptığı maçta Leeds United’ı 5-2 mağlup ettiler. Premier Lig’de bu sezon 6 hafta geride kaldı ve Brentford’un toplamda 15 golü var. Maç başına en az 2 gol ortalaması ile oynuyorlar ve bu sezon 6 maçın tamamında da gol atmayı başardılar. Bu hafta lider Arsenal’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Brentford’da Ethan Pinnock ve Christian Norgaard’ın sakatlıkları devam ediyor.

Arsenal Old Trafford’dan Çıkamadı

Arsenal, Premier Lig’de lider konumda. 2 hafta önce Old Trafford’da konuk oldukları Manchester United karşısında 3-1 mağlup oldular. Bu yenilgi ile Premier Lig’de ilk kez kaybeden Mikel Arteta’nın öğrencilerinin 5 maçlık galibiyet serisi de sona ermiş oldu. Premier Lig’de bu sezon 6 haftada 15 puanı bulunan Arsenal, en yakın takipçisi Manchester City’ni 1 puan önünde lider konumda yer alıyor. Oynadıkları 6 karşılaşmanın tamamında da gol bulmayı başardılar. Bu hafta Brentford’a konuk olacak Arsenal’da Thomas Partey ve Reiss Nelson’un sakatlıkları devam ediyor.

Brentford – Arsenal Maç Bilgileri

Brentford – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.00’de Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Ethan Pinnock ve Christian Norgaard’ın sakatlıkları devam ediyor. Arsenal’da Thomas Partey ve Reiss Nelson’un sakatlıkları devam ediyor.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Oleksandr Zinchenko, Granit Xhaka, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Emile Smith Rowe, Fabio Vieira, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Arsenal, maçın favorisi ama Brentford özellikle evinde etkili bir takım. Bu sezon Premier Lig’de iç sahada oynadıkları 3 maçta da mağlubiyet yaşamadılar. 6 haftada 15 gol atan Brentford, ligin en golcü takımlarından biri. Arsenal’da lider konumda. Manchester United mağlubiyetini unutturmak istiyorlar. İki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma izleyeceğimizi düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, 3 puanı 3 gole aldı. Brentford’u deplasmanda 3-0 ile geçtiler ve Premier Lig’de liderliğini korudular.