Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Everton West Ham Bahis Tahmini 18.09.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. West Ham deplasmanda, Everton’ın konuğu olacak. Zorlu karşılaşma saat 16.15’de başlayacak ve Beın Sport 3 kanalından ekranlara gelecek.

Everton West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Everton kazanır 2.98, beraberlik 3.35, West Ham kazanır ise 2.52 olarak açıklanmış.

Everton 6 Maçtır Kazanamıyor

Everton’da moraller bozuk. Premier Lig’de bu sezon 6 hafta geride kaldı ve Everton’ın henüz galibiyeti bulunmuyor. Geçen sezondan kalma kötü performanslarını yeni sezonda da devam ettiriyorlar. Dominic Calvert Lewin’in aylardır süren sakatlığı Everton’ın hücum gücünü kısıtlamış durumda. Yeni transfer Neal Maupay’dan da henüz katkı alamadılar. Premier Lig’de oynadığı son maçta Merseyside derbisinde Everton ile golsüz berabere kalan Everton, son 4 maçından da beraberlik ile ayrıldı. Bu hafta West Ham’ı konuk edecek Everton’da Abdoulaye Doucoure, Andre Gomes ve Dominic Calvert-Lewin’in sakatlıkları devam ediyor.

West Ham Derbide Kaybetti

West Ham, Premier Lig’de yeni sezona hiç iyi başlayamadı. İlk 3 haftada üst üste mağlubiyetler alan Londra ekibi, ilk galibiyetini Aston Villa deplasmanında almıştı. Premier Lig’de oynadıkları son maçta ise Chelsea deplasmanında 2-1 kaybettiler. 1-0 öne geçtiği maçtan puansız ayrılan West Ham’ın bu sezon sadece 4 puanı var. Topladıkları 4 puan ile de düşme hattında yer alıyorlar. Hafta içi ise Konferans Ligi’nde Silkeborg’u 3-2 mağlup eden David Moyes’un öğrencileri, grupta 2’de 2 yaptı ve lider konumda. Bu hafta Premier Lig’de Everton’a konuk olacak West Ham’da Ben Johnson’ın sakatlığı bulunuyor.

Everton – West Ham Maç Bilgileri

Everton – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.15’DE başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Abdoulaye Doucoure, Andre Gomes ve Dominic Calvert-Lewin’in sakatlıkları devam ediyor. West Ham’da Ben Johnson’ın sakatlığı bulunuyor.

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Anthony Gordon, Tom Davies, Alex Iwobi, Demarai Gray, Salomon Rondon

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Kurt Zouma, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. İki takımda Premier Lig’de sezona çok kötü başladı. Everton’ın galibiyeti yok. West Ham ise 6 haftada 4 puan topladı ve düşme hattındalar. İki takımda kazanarak moral bulmak istiyor. Goodison Park’da iki takımdan da gol beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.79

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham, yine kaybetti. Goodison Park’da Everton, Maupay’ın tek golüyle kazandı ve bu sezon ilk kez 3 puan sevinci yaşadı.