İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 18.09.2022

18 Eylül Pazar günü İtalya Serie A Ligi’nde sahne alacak olan 7. hafta mücadelelerini kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Milan – Napoli: İY 0, 1.94 (iddaa) – 2.15 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde namağlup performanslarıyla zirvenin ortakları arasında yer alan, Milan ile Napoli karşı karşıya geliyor. 18 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Milan hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde haftayı galibiyetle kapattı. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu, ligde son 2 hafta İnter ve Sampdoria’yı mağlup etti. Pioli ve öğrencileri Milano debisinde 1-0 geriden gelerek aldığı 3-2’lik galibiyetin ardından, Sampdoria deplasmanında 2-1 kazandı. Ligdeki etkisin yeni sezonda kaldığı yerden devam eden Milan, 14 puanla zirvenin ortakları arasında. UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise E Grubu’nda mücadele eden ev sahibi, ilk hafta Salzburg deplasmanından 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, geçtiğimiz hafta sahasında Dinamo Zagreb’i mağlup etti. İki kulvarda birden namağlup bir performans sergileyen Milan, bu hafta kendisi gibi iki kulvarda namağlup yoluna devam ede Napoli ile karşılaşacak. İnter ve Atalanta derbilerini kaybetmeyen ev sahibi, bu sezon derbi başarısıyla dikkat çekiyor. Napoli yeni sezonda engel tanımıyor. İtalya Serie A Ligi’nde namağlup performansıyla ilk 6 haftada liderlik koltuğunun ortakları arasında yer alan Luciano Spalletti’nin öğrencileri, en büyük başarıyı ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gösterdi. A Grubu’nun ilk haftası İngiliz devi Liverpool’u 4-1 mağlup eden Napoli, geçtiğimiz hafta ise Rangers deplasmanında 3-0 kazandı. Devler arenasında 7 golle 6 puan toplamak Napoli cephesinde yüzleri güldürdü. İtalya Serie A Ligi’nde ise 6 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan toplamayı başaran konuk ekip, son 2 haftada önce Lazio ardından Spezia’yı mağlup etti. Zorlu fikstüre rağmen hataya yer vermeyen Napoli, milli ara öncesi son maçına Milan deplasmanında çıkacak. Yeni transferleriyle sezona çok iyi başlayan konuk ekip, son şampiyon karşısında kazanmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları Milan ile Napoli karşı karşıya geliyor. Şampiyonlar Ligi’nde yoluna namağlup devam eden iki takımı da mağlup etmek kolay değil. Dev maçın ilk yarısında eşitliğin bozulmayacağını düşünüyorum.

Cremonese – Lazio: MS 2, 1.69 (iddaa) – 1.85 (intobet) ; 18 Eylül Pazar günü İtalya Serie A Ligi fikstüründe bizleri bekleyen 7. hafta mücadelesinde, Cremonese ile Lazio karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Cremonese, ilk 6 hafta sona erdiğinde galibiyetle tanışmadı. Ev sahibi ilk 6 haftadan 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle sadece 2 puan toplayabildi. İlk 4 haftanın tamamında mağlup olan Massimiliano Alvini’nin öğrencileri, son 2 haftada ise üst üste beraberliklere imza attı. Fiorentina, Roma, Torino ve İnter mağlubiyetlerinin ardından, Sassuolo ve Atalanta karşısında 1’er puana razı gelen ev sahibinde kötü gidişat devam ederken, son 2 haftada sergilenen futbol ve alınan sonuçlar takımı umutlandırdı. Lige adapte olmakta zorlanan Cremonese, milli ara öncesi son sınavını iç sahada Lazio’ya karşı verecek. Lige yorgun dönen rakibi karşısında ev sahibi sürpriz bir galibiyet istiyor. UEFA Avrupa Ligi’nde F Grubu’dna açılışı iç sahada 4-2’lik Feyenoord galibiyetiyle yapan Lazio, geçtiğimiz hafta Danimarka deplasmanından ağır bir mağlubiyet aldı. Midtjylland deplasmanına konuk olan Sarri’nin öğrencileri, karşılaşmadan 5-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Büyük bir şok yaşayan ve sezonun en ağır mağlubiyetini alan Lazio, iki kulvarda birden sadece Napoli derbisini kaybetmişti. İtalya Serie A Ligi’nde son haftayı 2-0’lık Hellas Verona galibiyetiyle noktalayan konuk ekip, ilk 6 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan toplamayı başardı. Zirve ile arasında sadece 3 puan fark bulunan Lazio, Serie A Ligi’nde yeni sezona iyi bir başlangıç yaparken, UEFA Avrupa Ligi’nde ise iyi başlangıcın ardından kötü bir mağlubiyet aldı. Konuk ekip hafta içi yaptığı hatasını Cremonese deplasmanında telafi etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin üst sıralarını zorlamaya devan eden Lazio, UEFA Avrupa Ligi’nde ağır bir darbe aldı. Konuk ekip Danimarka deplasmanında yaptığı hatayı, İtalya Serie A Ligi’nde galibiyetle telafi edecektir.

Monza – Juventus: MS 2, 1.63 (iddaa) – 1.90 (intobet) ; Monza ile Juventus, 18 Eylül Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi 7. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 16:00’da sahne alırken, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 6 haftanın en zayıf halkası Monza oldu. Tarihinde ilk kez Serie A Ligi seviyesinde mücadele eden ev sahibi, 6 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Ligin yeni temsilcisi transfer döneminde yaptığı hamlelerle sezona büyük bir umut içerisinde girerken, transfer başarısı sahaya yansımadı. İlk 5 haftayı 5 mağlubiyetle kapatan Monza, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lecce deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Sadece kendisi gibi ligin yeni temsilcilerinden Lecce’ye geçit vermeyen ev sahibinde, teknik adam Giovanni Stroppa’nın tahtı sallanıyor. Kalesinde tam 14 gole engel olamayan Monza, rakip filelere ise sadece 3 gol atabildi. Savunmada önemi açıklar veren ve henüz kalesini gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, bu hafta Juventus karşısına Serie A Ligi’nin en zayıf halkası olarak çıkacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran Juventus, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezonu üst üste mağlubiyetlerle açtı. Serie A Ligi’nde son 2 hafta Fiorentina ve Juventus ile berabere kalan JUVE, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise önce PSG ardından Benfica’ya kaybetti. Son 4 maçından galibiyet çıkaramayan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, H Grubu’nun zayıf halkaları arasında yer alırken, Serie A Ligi’nde ise 8. sıraya kadar geriledi. Şampiyonlar Lgi sahnesinden yorgun ve moralsiz dönecek olan Juventus, bu hafta Monza deplasmanında galibiyet arayacak. Milli ara öncesi konuk ekibin kazanmaya ihtiyacı var. Hala üst sıralara yakın bir konumda olan Juventus, şampiyonluk yarışından kopmak istemiyorsa, toparlanmak zorunda. İtaya Serie A Ligi’dne yoluna mağlubiyet almadan devam eden Juventus, 2 haftadır beraberliklerle yetiniyor. Allegri ve öğrencilerinin kayıplarına Monza karşısında son vereceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.34

intobet Bahis Oranı: 7.55