İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 18.09.2022

18 Eylül Pazar günü için İtalya Serie A Ligi ve Fransa Ligue 1 mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Lyon – PSG: MS 2, 1.44 (iddaa) – 1.60 (Rexbet) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde iki ezeli rakip karşı karşıya geliyor. 18 Eylül Pazar akşamı, Lyon sahasında PSG’yi konuk edecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak olan 8. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Geçtiğimiz hafta Monaco deplasmanına konuk olan Lyon, evine eli boş döndü. Laccazete ve Tete ikilisi sezona harika bir başlangıç yaparken, Moanco deplasmanında çok net fırsatları değerlendiremedi. Evine 2-1’lik mağlubiyetle dönen Lyon, üst üste 2. mağlubiyetini aldı. Peter Bosz ve öğrencileri ilk 5 haftanın en iyi performanslarından birini sergilerken, 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başarmıştı. Lorient mağlubiyetiyle düşüşe geçen ev sahibi, Monaco karşısında düşüşünü sürdürdü. Son 2 haftada 5 gole kalesini kapatamayan Lyon, skor üretmeye ise devam etti. 7 haftanın tamamında rakip fileleri havalandırmayı başaran ev sahibi, bu hafta Ligue 1’in en golcü takımı PSG’yi sahasında konuk edecek. 2 haftadır sergilene futbol ve savunmada yapılan hataların ardından, ev sahibi son şampiyon karşısında güven vermeyi başaramadı. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu ve yeni sezon lideri PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda liderlik ipini göğüsledi. Fransa Ligue 1’de 7 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlikle 19 puan toplamayı başaran konuk ekip, 25 gole imzasını attı. Ligi domine eden PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise açılışı Juventus galibiyetiyle yaparken, hafta içi galibiyetlerine Maccabi Haifa deplasmanında 3-1’lik galibiyetle devam etti. 9 maçta tam 30 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Christophe Galtier’in öğrencileri, yeni sezonda hücum etkisiyle dikkat çekiyor. Messi, Neymar ve Mbappe 3’lüsü harika performansta baş rol oynadılar. Şampiyonlar Ligi sahnesinde moralli dönen PSG, Fransa Ligue 1 sahnesinde 3 haftalık galibiyet serisiyle Lyon deplasmanına konuk olacak. Konuk ekip ezeli rakibi karşısında hata yapmak istemiyor. Fransa Ligue 1 ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna doludizgin devam eden PSG, yıldızlarının harika performansıyla sezona damga vuruyor. PSG’nin zorlu Lyon deplasmanından 3 puanla çıkacağını düşünüyorum.

Nantes – Lens: MS 2, 2.00 (iddaa) – 2.25 (Rexbet) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 18 Eylül Pazar günü, 8. hafta mücadeleleri start alıyor. Nantes ile Lens’in karşı karşıya geleceği mücadele Türkiye saati ile 18:05’te başlarken, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Nantes cephesinde yeni sezona iyi başlamadı. Ev sahibi iki kulvarda birden üst üste mağlubiyetlerle düşüşe geçti. Fransa Kupası’nın son sahibi olarak adını UEFA Avrupa Ligi gruplarına yazdırmayı başaran Nantes, açılışı Olympiakos karşısında 2-1’lik galibiyetle yaparken, geçtiğimiz hafta deplasmanda Qarabağ’a 3-0 kaybetti. Fransa Ligue 1’de ise son 2 hafta PSG ve Lorient’e kaybeden ev sahibi, bu 3 maçta kalesini 3’er gole kapatamadı ve kötü savunma performansıyla dikkat çekti. Antoine Kombouare ve öğrencileri 7 haftalık fikstürden ise sadece 1 galibiyet çıkarırken, geri kalan 6 maçta puan kaybetti. Sadece Toulouse karşısında galip gelmeyi başaran Nantes, iki kulvarda birden iyi performanslar sergilemedi. Fransa Ligue 1 sahnesinde 7. hafta geride kalırken, Lens’i mağlup edebilen çıkmadı. Franck Haise ve öğrencileri ilk 7 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlikle 17 puan toplamayı başarırken, 4. sırada yer aldı. Lider ile arasında sadece 2 puan fark bulunan konuk ekip, yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Sadece Ajaccio ve Reims deplasmanlarında beraberliklerle puan kaybeden Lens, iç sahada ise tüm maçlarını kazandı. Geçtiğimiz hafta sahasında Troyes engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başarırken, sadece devam eden galibiyetler değil, sergilenen futbol Fransa Ligue 1 sahnesinde güven vermeye devam etti. 16 golle 17 puan toplamayı başaran ve rüştünü ispatlayan Lens, galibiyetlerine Nantes deplasmanında devam etmek istiyor. Fransa Ligue 1’de ilk 7 haftaya damga vuran takımlar arasında yer alan Lens, namağlup performans grafiğiyle çıkacağı Nantes deplasmanında kazanma alışkanlığını sürdürecek ve zirve takibini doludizgin sürdürecektir.

Fiorentina – Hellas Verona: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 1.72 (Rexbet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 7. hafta heyecanı 18 Eylül Pazar günü yaşanmaya devam ederken, Fiorentina ile Hellas Verona kozlarını paylaşacak. S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 16:00. Fiorentina cephesinde iki kulvarda birden işler yolunda gitmiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 6 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilen Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, ilk hafta aldığı Cremonese galibiyetinin ardından, son 5 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Geçtiğimiz hafta Serie A Ligi’nde Bologna’ya deplasmanda kaybeden Fiorentina, UEFA Konferans Ligi’nde ise Başakşehir deplasmanına konuk oldu. Bireysel hatalar ev sahibini 3-0’lık mağlubiyete sürüklerken, ev sahibi Rigas Skola beraberliğinin ardından puan kayıplarını sürdürdü. Teknik adamın tahtı sallanırken, Fiorentina’nın artık kazanmaya ihtiyacı var. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 6 hafta geride kalırken, Hellas Verona yeni hocasıyla sadece 1 maç kazanabildi. Göreve sezon başında Gabriele Cioffi’yi getiren Hellas Verona, tek galibiyetini 2 hafta önce Sampdoria karşısında alırken, geçtiğimiz haftayı Lazio deplasmanında 2-0’lık mağlubiyetle tamamladı. İlk 6 haftanın tamamında kalesini gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, yeni sezonda savunma zafiyetleriyle dikkat çekti. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden Hellas Verona cephesinde, rakibi gibi teknik adamın koltuğu sallantıda. Galibiyete ihtiyacı olan Hellas Verona, Konferans Ligi sahnesinde yorgun dönen Fiorentina karşısında kazanmak istiyor. Yeni sezonda zor günler geçiren iki takımda, milli araya galibiyetle girmek istiyor. Fiorentina ve Hellas Verona bu hafta puan kayıplarına devam etse dahi, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.52

Rexbet Bahis Oranı: 6.19