Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Freiburg İddaa Tahmini 18.09.2022

Almanya Bundesliga‘nın 4. sırasında yer alan Hoffenheim, 18 Eylül Pazar akşamı sahasında 2. sıradaki Freiburg‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 20:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, 4. sırada yer alan Hoffenheim galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.56, 2. sıradaki Freiburg galibiyetine ise 3.27 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.90, beraberliğe 3.23, konuk ekibe ise 2.80 oran veriyor.

Hoffenheim 4 Golle Kazandı

Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 12 puan toplamayı başaran Freiburg, 4. sıraya kadar yükseldi. Açılışı Mönchengladbach deplasmanında 3-1’lik mağlubiyetle yapan Hoffenheim, Bochum, Bayer Leverkusen ve Augsburg karşısında kazanarak yükselişe geçti. Ev sahibi adına seri Dortmund deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetle sona ererken, Hoffenheim kısa sürede toparlandı ve geçtiğimiz hafta iç sahada Mainz 05 engelini 4-1’lik galibiyetle aşarak yeniden yükselişe geçti. 6 haftada 14 gol bulmayı başaran Andre Breitenreiter’in öğrencileri, kalesinde ise sadece 5 gole izin verdi. İyi hücum performanslarıyla üst sıralardaki iddiasını sürdüren ev sahibi, bu hafta 2. sıradaki Freiburg karşısında galibiyet arayacak.

Freiburg Çok Formda

UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda geçtiğimiz hafta Olympiakos deplasmanına konuk olan Freiburg, zorlu Yunanistan deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönmeyi başarırken, Avrupa sahnesinde 2’de 2 yapmayı başardı. Konuk ekip ilk maçta ise Qarabağ engelini 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başarmıştı. Christian Streich ve öğrencileri, Almanya Bundesliga sahnesinde ise ilk 6 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başardı. Sadece Dortmund deplasmanında mağlup olan Freiburg, son 4 haftada maç kaybetmedi. Avrupa dönüşü sahasında Gladbach ile golsüz berabere kalan ve ligin 2. sırasında yer alan Freiburg, bu kez Avrupa dönüşünde kazanmak istiyor. Konuk ekip yeni sezona iki kulvarda birden fırtına gibi başladı.

Hoffenheim – Freiburg Maç Bilgileri

Hoffenheim – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 2ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Deniz Aytekin. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim takımında Benjamin Hübner, Robert Skov, Ihlas Bebou ve Ermin Bicakcic’nin sakatlığı bulunuyor. Freiburg cephesinde ise Lucas Höler ve Roland Sallai’nin sakatlığı bulunuyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Angelino, Ozan Kabak, Kevin Akpoguma, Grischa Prömel, Dennis Geiger, Christoph Baumgartner, Kevin Vogt, Angelo Stiller, Georginio Rutter, Andrej Kramaric.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Christian Günter, Maximilian Eggestein, Yannik Keitel, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga sahnesinde iki takımda yeni sezona harika bir başlangıç yaptı. Hoffenheim ve Freiburg bu hafta iyi performanslarını sürdürecek ve zorlu mücadelede skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden kazanan çıkmadı. İki takımda skor üretmeyi başaramazken, 1’er puana razı geldi. Freiburg maç boyunca daha iyi bir futbol ortaya koysa da, galibiyet adına yeterli olamadı.