Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon PSG İddaa Tahmini 18.09.2022

Fransa Ligue 1 sahnesinde iki ezeli rakip karşı karşıya geliyor. 18 Eylül Pazar akşamı, Lyon sahasında PSG‘yi konuk edecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak olan 8. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak.

Rexbet, Lyon galibiyetine 4.90, beraberliğe 4.65, PSG galibiyetine ise 1.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.01, beraberliğe 4.06, konuk ekibe ise 1.44 oran veriyor.

Lyon Güven Vermedi

Geçtiğimiz hafta Monaco deplasmanına konuk olan Lyon, evine eli boş döndü. Laccazete ve Tete ikilisi sezona harika bir başlangıç yaparken, Moanco deplasmanında çok net fırsatları değerlendiremedi. Evine 2-1’lik mağlubiyetle dönen Lyon, üst üste 2. mağlubiyetini aldı. Peter Bosz ve öğrencileri ilk 5 haftanın en iyi performanslarından birini sergilerken, 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başarmıştı. Lorient mağlubiyetiyle düşüşe geçen ev sahibi, Monaco karşısında düşüşünü sürdürdü. Son 2 haftada 5 gole kalesini kapatamayan Lyon, skor üretmeye ise devam etti. 7 haftanın tamamında rakip fileleri havalandırmayı başaran ev sahibi, bu hafta Ligue 1’in en golcü takımı PSG’yi sahasında konuk edecek. 2 haftadır sergilene futbol ve savunmada yapılan hataların ardından, ev sahibi son şampiyon karşısında güven vermeyi başaramadı.

PSG Fırtınası Devam Ediyor

Fransa Ligue 1’in son şampiyonu ve yeni sezon lideri PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda liderlik ipini göğüsledi. Fransa Ligue 1’de 7 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlikle 19 puan toplamayı başaran konuk ekip, 25 gole imzasını attı. Ligi domine eden PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise açılışı Juventus galibiyetiyle yaparken, hafta içi galibiyetlerine Maccabi Haifa deplasmanında 3-1’lik galibiyetle devam etti. 9 maçta tam 30 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Christophe Galtier’in öğrencileri, yeni sezonda hücum etkisiyle dikkat çekiyor. Messi, Neymar ve Mbappe 3’lüsü harika performansta baş rol oynadılar. Şampiyonlar Ligi sahnesinde moralli dönen PSG, Fransa Ligue 1 sahnesinde 3 haftalık galibiyet serisiyle Lyon deplasmanına konuk olacak. Konuk ekip ezeli rakibi karşısında hata yapmak istemiyor.

Lyon – PSG Maç Bilgileri

Lyon – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi François Letexier. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon takımında Julian Pollersbeck sakat. PSG cephesinde ise Presnel Kimpembe ve Renato Sanches’in sakatlığı bulunuyor.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Castello Lukeba, Malo Gusto, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Tete, Corentin Tolisso, Alexandre Lacazette, Toko Ekambi.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Nordi Mukiele, Nuno Mendes, Marquinhos, Vitor Ferreira, Achraf Hakimi, Marco Verratti, Lionel Messi, Kylian Mbappe, Neymar.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna doludizgin devam eden PSG, yıldızlarının harika performansıyla sezona damga vuruyor. PSG’nin zorlu Lyon deplasmanından 3 puanla çıkacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.44

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lionel Messi zorlu Lyon deplasmanında takımını galibiyete taşıdı. PSG ezeli rakibini deplasmanda tek golle mağlup etti ve milli araya lider girdi. Kazananları tebrik ederiz.