Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Napoli İddaa Tahmini 18.09.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde namağlup performanslarıyla zirvenin ortakları arasında yer alan, Milan ile Napoli karşı karşıya geliyor. 18 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Betroad, Milan galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.45, Napoli galibiyetine ise 3.45 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.90, beraberliğe 3.04, konuk ekibe ise 3.45 oran veriyor.

Milan Doludizgin

Milan hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde haftayı galibiyetle kapattı. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu, ligde son 2 hafta İnter ve Sampdoria’yı mağlup etti. Pioli ve öğrencileri Milano debisinde 1-0 geriden gelerek aldığı 3-2’lik galibiyetin ardından, Sampdoria deplasmanında 2-1 kazandı. Ligdeki etkisin yeni sezonda kaldığı yerden devam eden Milan, 14 puanla zirvenin ortakları arasında. UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise E Grubu’nda mücadele eden ev sahibi, ilk hafta Salzburg deplasmanından 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, geçtiğimiz hafta sahasında Dinamo Zagreb’i mağlup etti. İki kulvarda birden namağlup bir performans sergileyen Milan, bu hafta kendisi gibi iki kulvarda namağlup yoluna devam ede Napoli ile karşılaşacak. İnter ve Atalanta derbilerini kaybetmeyen ev sahibi, bu sezon derbi başarısıyla dikkat çekiyor.

Napoli İki Kulvarda Namağlup

Napoli yeni sezonda engel tanımıyor. İtalya Serie A Ligi’nde namağlup performansıyla ilk 6 haftada liderlik koltuğunun ortakları arasında yer alan Luciano Spalletti’nin öğrencileri, en büyük başarıyı ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gösterdi. A Grubu’nun ilk haftası İngiliz devi Liverpool’u 4-1 mağlup eden Napoli, geçtiğimiz hafta ise Rangers deplasmanında 3-0 kazandı. Devler arenasında 7 golle 6 puan toplamak Napoli cephesinde yüzleri güldürdü. İtalya Serie A Ligi’nde ise 6 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan toplamayı başaran konuk ekip, son 2 haftada önce Lazio ardından Spezia’yı mağlup etti. Zorlu fikstüre rağmen hataya yer vermeyen Napoli, milli ara öncesi son maçına Milan deplasmanında çıkacak. Yeni transferleriyle sezona çok iyi başlayan konuk ekip, son şampiyon karşısında kazanmak istiyor.

Milan – Napoli Maç Bilgileri

Milan – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Maurizio Mariani. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Rafael Leao kart cezalısı. Ante Rebic, Alessandro Florenzi, Rade Krunic, Zlatan Ibrahimovic ve Divock Origi’nin sakatlığı bulunuyor. Napoli cephesinde ise Diego Demme, Victor Osimhen ve Hirving Lozano’nun sakatlığı bulunuyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Pierre Kalulu, Davide Calabria, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Junior Messias.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Amir Rrahmani, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Giacomo Raspadori.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları Milan ile Napoli karşı karşıya geliyor. Şampiyonlar Ligi’nde yoluna namağlup devam eden iki takımı da mağlup etmek kolay değil. Dev maçın ilk yarısında eşitliğin bozulmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.94

Betroad Oranı: İY 0, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk 45 dakikada Milan ve Napoli birbirlerine üstünlük kuramadı. Napoli dev derbiyi ikinci yarıda 2 golle kazandı ve milli ara öncesi harika bir galibiyete imza attı. Kazananları tebrik ederiz.