Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Juventus İddaa Tahmini 18.09.2022

Monza ile Juventus, 18 Eylül Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi 7. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 16:00’da sahne alırken, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

Betroad, Monza galibiyetine 4.25, beraberliğe 3.60, Juventus galibiyetine ise 1.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Zayıf Halka Monza

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 6 haftanın en zayıf halkası Monza oldu. Tarihinde ilk kez Serie A Ligi seviyesinde mücadele eden ev sahibi, 6 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Ligin yeni temsilcisi transfer döneminde yaptığı hamlelerle sezona büyük bir umut içerisinde girerken, transfer başarısı sahaya yansımadı. İlk 5 haftayı 5 mağlubiyetle kapatan Monza, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lecce deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Sadece kendisi gibi ligin yeni temsilcilerinden Lecce’ye geçit vermeyen ev sahibinde, teknik adam Giovanni Stroppa’nın tahtı sallanıyor. Kalesinde tam 14 gole engel olamayan Monza, rakip filelere ise sadece 3 gol atabildi. Savunmada önemi açıklar veren ve henüz kalesini gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, bu hafta Juventus karşısına Serie A Ligi’nin en zayıf halkası olarak çıkacak.

Juventus Toparlanmak İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran Juventus, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezonu üst üste mağlubiyetlerle açtı. Serie A Ligi’nde son 2 hafta Fiorentina ve Juventus ile berabere kalan JUVE, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise önce PSG ardından Benfica’ya kaybetti. Son 4 maçından galibiyet çıkaramayan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, H Grubu’nun zayıf halkaları arasında yer alırken, Serie A Ligi’nde ise 8. sıraya kadar geriledi. Şampiyonlar Lgi sahnesinden yorgun ve moralsiz dönecek olan Juventus, bu hafta Monza deplasmanında galibiyet arayacak. Milli ara öncesi konuk ekibin kazanmaya ihtiyacı var. Hala üst sıralara yakın bir konumda olan Juventus, şampiyonluk yarışından kopmak istemiyorsa, toparlanmak zorunda.

Monza – Juventus Maç Bilgileri

Monza – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Fabio Maresca. Mücadele U-Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza takımında Marco D’Alessandro ve Andrea Ranocchia sakat. Juventus cephesinde ise Arkadiusz Milik ve Juan Cuadrado kart cezalısı. Adrien Rabiot, Manuel Locatelli, Alex Sandro, Wojciech Szczesny, Paul Pogba ve Federico Chiesa’nın sakatlığı bulunuyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Luca Caldirola, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Stefano Sensi, Pepin, Andrea Barberis, Carlos Augusto Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Mattia Perin, Leonardo Bonucci, Daniele Rugani, Danilo, Bremer, Mattia De Sciglio, Leandro Paredes, Nicolo Rovella, Fabio Miretti, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

İtaya Serie A Ligi’dne yoluna mağlubiyet almadan devam eden Juventus, 2 haftadır beraberliklerle yetiniyor. Allegri ve öğrencilerinin kayıplarına Monza karşısında son vereceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.63

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Christian Lund Gytkjaer’in ikinci yarıda bulduğu tek gol, Monza cephesinde sezonun ilk galibiyetini getirdi. Ligin yeni temsilcisi ilk galibiyetini Juventus karşısında aldı ve büyük bir sürprize imza attı.