Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Lens Bahis Tahmini 18.09.2022

Fransa Ligue 1 sahnesinde 18 Eylül Pazar günü, 8. hafta mücadeleleri start alıyor. Nantes ile Lens‘in karşı karşıya geleceği mücadele Türkiye saati ile 18:05’te başlarken, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Nantes galibiyetine 3.05, beraberliğe 3.70, Lens galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.39, 2.5 Alt 2.98 oran kazandırıyor.

Nantes Düşüşünü Sürdürdü

Nantes cephesinde yeni sezona iyi başlamadı. Ev sahibi iki kulvarda birden üst üste mağlubiyetlerle düşüşe geçti. Fransa Kupası’nın son sahibi olarak adını UEFA Avrupa Ligi gruplarına yazdırmayı başaran Nantes, açılışı Olympiakos karşısında 2-1’lik galibiyetle yaparken, geçtiğimiz hafta deplasmanda Qarabağ’a 3-0 kaybetti. Fransa Ligue 1’de ise son 2 hafta PSG ve Lorient’e kaybeden ev sahibi, bu 3 maçta kalesini 3’er gole kapatamadı ve kötü savunma performansıyla dikkat çekti. Antoine Kombouare ve öğrencileri 7 haftalık fikstürden ise sadece 1 galibiyet çıkarırken, geri kalan 6 maçta puan kaybetti. Sadece Toulouse karşısında galip gelmeyi başaran Nantes, iki kulvarda birden iyi performanslar sergilemedi.

Lens Doludizgin İlerliyor

Fransa Ligue 1 sahnesinde 7. hafta geride kalırken, Lens’i mağlup edebilen çıkmadı. Franck Haise ve öğrencileri ilk 7 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlikle 17 puan toplamayı başarırken, 4. sırada yer aldı. Lider ile arasında sadece 2 puan fark bulunan konuk ekip, yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Sadece Ajaccio ve Reims deplasmanlarında beraberliklerle puan kaybeden Lens, iç sahada ise tüm maçlarını kazandı. Geçtiğimiz hafta sahasında Troyes engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başarırken, sadece devam eden galibiyetler değil, sergilenen futbol Fransa Ligue 1 sahnesinde güven vermeye devam etti. 16 golle 17 puan toplamayı başaran ve rüştünü ispatlayan Lens, galibiyetlerine Nantes deplasmanında devam etmek istiyor.

Nantes – Lens Maç Bilgileri

Nantes – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 18.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Willy Delajod. Mücadele de la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes takımında Fabio Da Silva kart cezalısı. Charles Traore sakat. Lens cephesinde ise Deiver Machado kart cezalısı. Jonathan Gradit ve Wesley Said’in sakatlığı bulunuyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Dennis Appiah Nicolas Pallois, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Samuel Moutoussamy, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Facundo Medina, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 7 haftaya damga vuran takımlar arasında yer alan Lens, namağlup performans grafiğiyle çıkacağı Nantes deplasmanında kazanma alışkanlığını sürdürecek ve zirve takibini doludizgin sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.00

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.25

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika golsüz beraberlikle geçildi. Lens üstün futboluna rağmen galip gelmeyi başaramazken, beraberlikle yenilmezlik serisini sürdürdü ve milli araya namağlup bir performansla girdi.