LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Getafe Bahis Tahmini 18.09.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Getafe deplasmanda, Osasuna karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Osasuna ve Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Osasuna kazanır 1.85, beraberlik 3.40, Getafe kazanır ise 4.90 olarak açıklanmış.

Osasuna İç Sahada Kazanıyor

Osasuna, bu sezon El Sadar’da önemli sonuçlar alıyor. Taraftarı önünde oynadıkları 3 maçtan da galibiyet ile ayrılan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, henüz iç sahada fire vermedi. Geçtiğimiz hafta sonu Almeria deplasmanına konuk olan Osasuna, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Avila’nın tek golüyle kazanan Osasuna’da moraller yerinde. La Liga’da bu sezon 5 hafta geride kaldı ve Osasuna’nın 4 galibiyeti bulunuyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Getafe karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Osasuna’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Getafe İlk Galibiyetini Aldı

Getafe, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Alfonso Perez’de konuk ettikleri Real Sociedad’ı 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Enes Ünal, harika bir gole imza attı ve bir de asist yaptı. La Liga’da ilk galibiyetini alan Quique Flores’in öğrencileri, puanını 4’e yükseltti. Bu hafta ise El Sadar’da Osasuna’ya konuk olacaklar. Osasuna, kendi sahasında henüz puan kaybetmedi ve Getafe’nin bu hafta işi zor olacak. Maç öncesinde Getafe’de Luis Milla’nın sakatlığı bulunuyor.

Osasuna – Getafe Maç Bilgileri

Osasuna – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Luis Milla’nın sakatlığı bulunuyor.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Chimy Avila

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Osasuna, maçın favorisi. La Liga’da bu sezon El Sadar’da çok etkili. Taraftarı önünde oynadıkları 3 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başardılar. Getafe, geçen hafta Real Sociedad’ı 2-1 ile geçti. İyi oynadılar ve sezonun ilk galibiyetini aldılar. Osasuna, El Sadar’da favori taraf. Getafe’nin bu deplasmandan puan çıkartması zor. Osasuna’dan 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.59

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe, sürpriz yaptı. El Sadar’da Osasuna’yı 2-0 mağlup ettiler ve üst üste 2. galibiyetini aldılar.