Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Atalanta İddaa Tahmini 18.09.2022

İtalya Serie A Ligi‘nin 8. haftasında, iki ezel, rakip Roma ile Atalanta karşı karşıya gelecek. 18 Eylül Pazar akşamı sahne alacak olan dev mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın başlama saati 19:00.

Bets10, Roma galibiyetine 2.08, beraberliğe 3.60, Atalanta galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.84, 2.5 Alt 1.97 oran kazandırıyor.

Roma Yeniden Yükselişte

Roma üst üste mağlubiyetlerin etkisini üzerinden atmayı başardı. Dybala iki kulvarda birden gollerine devam ederken, geçtiğimiz hafta Avrupa Ligi sahnesinde yeni transfer Belotti, Roma formasıyla ilk golünü attı. İtalya Serie A Ligi’nde 4 maçlık yenilmezlik serisin Udinese deplasmanında 4-0’lık hezimetle kaybeden, UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nun ilk haftasında ise Ludogorets’e kaybeden Roma, son 2 maçını kazanarak eski günlerine döndü. Serie A Ligi’nde son haftayı Empoli galibiyetiyle kapatan ev sahibi, Avrupa Ligi’nde ise HJK Helsinki’yi 3-0 mağlup etmeyi başardı. Sezonun en büyük transferi Dybala, 8 maçta 4 gol, 2 asistlik katkı sağladı. Şampiyonluk yarışı için çok güçlü bir kadro kuran Roma, 13 puanla yoluna devam ediyor. Zirve ile arasında 1 puan fark bulunan ev sahibi, bu hafta zirvenin ortaklarından Atalanta’yı sahasında konuk edecek.

Atalanta Savunmasıyla Güven Verdi

Atalanta, İtalya Serie A Ligi’nde zirvenin ortakları arasında yer alıyor. 3 takım liderli koltuğunu paylaşırken, Gian Piero Gasperini ve öğrencileri 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan topladı ve liderlik yarışını bırakmadı. Geçtiğimiz haftaya kadar tek puan kaybını Milan derbisinde yaşayan konuk ekip, geçtiğimiz hafta sahasında Cremonese ile 1-1 berabere kaldı. Merih Demiral’ın golü 1 puanı getirirken, Atalanta ligin yeni temsilcileri arasında yer alan ve henüz galibiyeti bulunmayan Cremonese karşısında beklenmedik bir puan kaybı yaşadı. Konuk ekip ekipte galibiyet serisi sona erse de, Atalanta namağlup performansıyla yoluna devam ediyor. Kalesinde 7 haftada sadece 3 gol gören Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, ligin en iyi savunma performansına sahip.

Roma – Atalanta Maç Bilgileri

Roma – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Daniele Chiffi. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma takımında Georginio Wijnaldum, Marash Kumbulla ve Stephan El Shaarawy sakat. Atalanta cephesinde ise Jeremie Boga, Berat Djimsiti ve Duvan Zapata’nın sakatlığı bulunuyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Rick Karsdorp, Gianluca Mancini, Roger, Leonardo Spinazzola, Lorenzo Pellegrini, Nicolo Zaniolo, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Paulo Dybala.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Hans Hateboer, Rafael Toloi, Merih Demiral, Giorgio Scalvini, Joakim Maehle, Ruslan Malinovskyi, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları karşı karşıya geliyor. Şampiyonluğun güçlü adayları, dev derbide birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanacak ve 90 dakika sonunda 1’er puana razı gelecektir.

İddaa Oranı: MS 0, Oran 3.12

Bets10 Oranı: MS 0, Oran 3.55

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki ezeli rakibin mücadelesinde skoru belirleyen isim Atalanta forması giyen Giorgio Scalvini oldu ve deplasmanda 3 puanı takımına getirdi. Roma ise evinde derbi mağlubiyetiyle yıkıldı.