TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Gaziantep FK İddaa Tahmini 18.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Trabzonspor evinde, Gaziantep FK karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Trabzonspor ve Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Trabzonspor kazanır 1.73, beraberlik 4.18, Gaziantep FK kazanır ise 4.96 olarak açıklanmış.

Trabzonspor Avrupa’da Kazandı

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanından 3-2’lik mağlubiyet ile döndü. 2 kez geriye düşmelerine rağmen 2-2’yi buldular ama son dakika golüyle kaybettiler. Süper Lig’de bu sezon oynadıkları 6 karşılaşmada sadece 3 galibiyet alabilen Bordo Mavililer, hafta içi ise Avrupa Ligi’nde 3 puan ile tanıştı. İç sahada konuk ettikleri Kızılyıldız’ı 2-1 mağlup ettiler. Grupta ilk galibiyetini alan Trabzonspor, bu hafta ligde Gaziantep FK’yı konuk edecek. Maç öncesinde Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı, Serkan Asan, Dorukhan Toköz, Bruno Peres ve Edin Visca’nın sakatlıkları devam ediyor.

Gaziantep FK’da Puan Kayıpları Sürüyor

Gaziantep FK, Süper Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşamaya başladı. 2 hafta önce Galatasaray deplasmanında son dakika golüyle 2-1 kaybeden Erol Bulut’un öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise Ümraniyespor karşısında yediği son dakika golüyle 2 puan bıraktı. Ümraniyespor ile 1-1 berabere kalan Gaziantep FK, son 2 haftada 5 puan kaybetti. Süper Lig’de düşüşe geçen Gaziantep FK, bu hafta Trabzonspor deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Gaziantep FK’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Trabzonspor – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Trabzonspor – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rajko Mitic Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı, Serkan Asan, Dorukhan Toköz, Bruno Peres ve Edin Visca’nın sakatlıkları devam ediyor.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Jean Philippe Gbamin, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez, Umut Bozok

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Marko Jevtovic, Abdulkadir Parmak, Alexandru Maxim, Lazar Markovic, Joao Figueiredo

İddaa Tahmini

Trabzonspor, maçın net favorisi. Hafta içi Kızılyıldız’ı 2-1 mağlup ettiler ve Avrupa Ligi’nde ilk  galibiyetini aldılar. Bu galibiyet ile Adana Demirspor mağlubiyetini unuttururan Bordo Mavililer, Gaziantep FK karşısında da kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gaziantep FK, 2-0 öne geçtiği maçtan puan alamadı. 90+8’de yedikleri golle Trabzonspor’a 3-2 mağlup oldular.