Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese İnter İddaa Tahmini 18.09.2022

İddaa fikstüründe 18 Eylül Pazar günü sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Udinese ile İnter karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 13:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

intobet, Udinese galibiyetine 3.75, beraberliğe 3.75, İnter galibiyetine ise 1.98 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.19 oran kazandırıyor.

Udinese 4 Haftadır Kazanıyor

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Sassuolo deplasmanına konuk olan Udinese, 1-0 geriden gelerek 3-1’lik galibiyete imza attı. Beto 2, Samardzic ise tek golle galibiyetin mimarları oldular. Teknik adam kötü geçen ilk yarının ardından, yaptığı doğru oyuncu tercihleriyle takımını galibiyete taşıdı. Oyuna sonradan giren Beto 2 golle takımını sırtladı. İtalya Serie A Ligi’nde 4’te 4 yapmayı başaran Udinese, son 5 haftada ise namağlup bir performans ortaya koydu. Sadece ilk hafta son şampiyon Milan’a kaybeden ev sahibi, son 4 haftada ise sırasıyla Monza, Fiorentina, Roma ve Sassuolo’yu mağlup etti. 4 maçta 10 gol bulan Udinese, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi.

İnter Güven Tazeledi

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 6 haftadan 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başaran İnter, sadece derbilerde mağlup oldu. Lazio ve Milan deplasmanlarından eli boş dönen konuk ekip, Lecce, Spezia, Cremonese ve Torino karşısında galip gelmeyi başardı. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda mücadele eden Simone Inzaghi’nin öğrencileri, ilk haftayı Bayern Münih karşısında 2-0’ık mağlubiyetle geçirdi. Şampiyonlar Ligi dönüşü Serie A Ligi sahnesinde Torino’yu mağlup etmeyi başaran İnter, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise ilk galibiyetini Viktoria Plzen karşısında 2-0’lık skorla aldı. Üst üste galibiyetler İnter cephesinde moralleri yerine getirdi. Bu hafta 5 maçtır bileği bükülmeyen Udinese karşısına çıkacak olan İnter, kazanarak milli araya girmek istiyor.

Udinese – İnter Maç Bilgileri

Udinese – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Paolo Valeri. Mücadele Dacia Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese takımında Adam Masina sakat. İnter cephesinde ise Romelu Lukaku ve Hakan Çalhanoğlu’nun sakatlığı bulunuyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Tolgay Arslan, Rodrigo Becao, Victor Makengo, Roberto Pereyra, Walace, Jaka Bijol, Gerard Deulofeu, Isaac Success.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Joaquin Correa, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Romelu Lukaku.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin formda takımlarından Udinese ve İnter, milli ara öncesi karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadelede ilk 45 dakikanın skor eşitliğiyle geçileceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.06

intobet Oranı: İY 0, Oran 2.30

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda ilk yarıda birbirlerine üstünlük kuramadı. Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Udinese harika bir galibiyetle iyi performansını sürdürürken, İnter ise son haftalardaki istikrardan uzak performansını mağlubiyetle devam ettirdi. Kazananları tebrik ederiz.